Sony ericsson neo v aşırı derecede isinma sorunu yardimmmmmm !!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson neo v aşırı derecede isinma sorunu yardimmmmmm !!!!!!!!
Arkadsslar.neo v. Yi alali daha 15 gün oluyor isinma sorunu haric simdillik cok memnunum .. Herhangi bi program yada oyun actigomda telin ust kismi,arkasi ust,ekran trafi resmen,yaniyor :( nasil cozum bulunur lutfen yardim edin..:(
saygilar..

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Bnde neo v kullaniorm evet neo v fzla isiniyor fkt bu sorun deil cnku tlf islemcileri cok dyaniklidir yklasik 75-80 dereceye kdr dayaniklidir. Ve Android sistemi ise islemcinim 60-65 derece olunca tlf kendini kapatir ve sicakligi 45 dusene kadar acilmaz merak etme sorun olmas bn tlf sarjda iken modern combat 3 oynamistim yklasik 1,5 saat tlf ates gibi yaniodu sora ekrani kapattim 1 dk sora normal sicakligina geri dondu

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Bnde neo v kullaniorm evet neo v fzla isiniyor fkt bu sorun deil cnku tlf islemcileri cok dyaniklidir yklasik 75-80 dereceye kdr dayaniklidir. Ve Android sistemi ise islemcinim 60-65 derece olunca tlf kendini kapatir ve sicakligi 45 dusene kadar acilmaz merak etme sorun olmas bn tlf sarjda iken modern combat 3 oynamistim yklasik 1,5 saat tlf ates gibi yaniodu sora ekrani kapattim 1 dk sora normal sicakligina geri dondu

Cok tesekkur ederim gercekten icime su serptiniz peki bise.daha sorucam oyunlarda kasma. yasiyorum bunun sebebi nedir ?msela gta 3 nfs hot pirsut.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Donanımıyla alakalı galiba :) Tüm neo v kullanıcılarında aynı sorun var :)

lgkg300

lgkg300

Üye
ayarlardan yalnızca gsm seçin ısınma sorunu hall olur. oyun oynarken ısınması normal.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Donanımıyla alakalı galiba :) Tüm neo v kullanıcılarında aynı sorun var :)

Ahahah :D yapmayın gözünüzü seveyim neo v nin şu an açamadıgı oyun yok
"tüm neo v kullanıcılarında aynı sorun var"
Demişsin donanımla alakalı filan değil istediğin bir oyun adı söyle akşama neo v de oynanış videosunu atayım.

Arkadaşın sorunu ya üretim hatası yada ICS 4.04 Rezilliği başka bir şey değil

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Cok tesekkur ederim gercekten icime su serptiniz peki bise.daha sorucam oyunlarda kasma. yasiyorum bunun sebebi nedir ?msela gta 3 nfs hot pirsut.

Oncelkle gta 3 kasio tlf fkt nfs kasmamasi lzm farkli bir apk dene bu arada android surumun nedir 4.0.4 mu yksa 2.3.4 mu

Kerim.

Kerim.

Üye
Ahahah :D yapmayın gözünüzü seveyim neo v nin şu an açamadıgı oyun yok
"tüm neo v kullanıcılarında aynı sorun var"
Demişsin donanımla alakalı filan değil istediğin bir oyun adı söyle akşama neo v de oynanış videosunu atayım.

Arkadaşın sorunu ya üretim hatası yada ICS 4.04 Rezilliği başka bir şey değil
arkadaş ısınmasından bahsediyodu:hmmm

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
2.3.4 suanda

- - - Eklendi - - -

aradımda bulamadım ayrntlı anltrmsın nereye gırıcem falan ?m
Hocm suan tatildeim eve gelnce sna atarm kasmayan apkyi bu arada gsm secenegnide ayarlara gir orda kablosuz ag en altta mobil ag orda wcdm bide gsm yazar onu ylnzca gsm yprsan dha az isinir fkt tlf neti yavas olur

Superfan

Superfan

Üye
Ben de en başlarda korkmuştum.Bende Neo var.Araştırdım.Telefonun doğal bir sorunuymuş.Çaresi yok.

Ama telefon sarj olurken fazla kullanırsan çok ama çok ısınır.Ona dikkat et.Sarj'dayken telefonu çok zorlama.Hem batarya hem işlemci hem GPU vallahi telefon dayanamaz.Sıcaklarda daha duruyor.

- - - Eklendi - - -

GTA 3 hafif bir oyun değil.Az çok kasacak tabi.Arka planda çalışan ve işlemciyi zorlayan programları kapatın.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Hocm suan tatildeim eve gelnce sna atarm kasmayan apkyi bu arada gsm secenegnide ayarlara gir orda kablosuz ag en altta mobil ag orda wcdm bide gsm yazar onu ylnzca gsm yprsan dha az isinir fkt tlf neti yavas olur

Tamam buldum kardeş sagol :)

- - - Eklendi - - -

Peki arkadaşlar şu kasanın gicirdamasinin çözümü varmı ya :( daha 2 kere açtım kapağı sağ üste hafif bi açıklık oluşmuş gicirdiyo çok sinir bozucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...