Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

dafiaa

Üye
merhaba arkadaslar.ben sony ericsson xperia x10 almayı düşünüyorm.onun telefon hakkında geniş bi bilgi werebilir misiniz..
pil ömrü,uygulamaları,içeriği,kullanımı falan nasıl.. bir de satio mu daha iyi xperia mı ? smdıden tesekkür ederm...

ouzqan

ouzqan

Üye
xperai x10 android işletim sistemine sahip android bölümünde detaylara bakabilirsin tel sağlam sony ericsson bide ona güncelleme yapacak ozaman HD video kaydı falan gelecek eğer paran varsa git al güzel cihaz.

satio yu x10 ile karşılaştırman çok saçma x10 her türlü .

dafiaa

Üye
teşekkür ederm.
peki şarjı ne kadar gidio ?

ouzqan

ouzqan

Üye
onunla ilgili bir bilgim yok kullananlara sor.

D_E_L_i_

Üye
Selam,2. el p990i aldım ama buna .sis uzantılı dosyaları yükleyemiyorum.Telefon yeni genpa servisinden çıktı (pragramsal sorun nedeniyle) alırken son güncellemelerini sordum,yüklendi dendi ama hala .sis'ler açılmıyor.Araştırmalarım güncelleme yapılması konusunda ama yine servislik etmiyeyim teli diyorum.

emre sa

Üye
arkadaşlar sony erıcsson w705 tlf sldım çok güzel bi tlf aama internetten film izleyemiyorum flash player lazımmış bi yardımcı olursanız sevinirim iii günler

ouzqan

ouzqan

Üye
arkadaşlar sony erıcsson w705 tlf sldım çok güzel bi tlf aama internetten film izleyemiyorum flash player lazımmış bi yardımcı olursanız sevinirim iii günler

opera mini diye tarayıcı var onu indir yükle o zaman izlersin.

bilo48

Üye
usta kolay gelsin bi sorum olacak bende sony ericson k 790 i var ne zaman şarz etmeye kalksam ekranda şarz problemi var şarzı durdurun yazıyor bu neden kaynaklanır tamiri mümkünmüdür acaba bilen varsa yanıtlarsa memnun olurum selamlar

ouzqan

ouzqan

Üye
kullandığın malzemeler çakmamı (şarj aleti veya batarya) genellikle o yüzden bu hatayı verir elinde başka batarya veya şarj aleti varsa onları dene eğer olmazsa bir yazılım çek temizlensin kafası yerine gelir telin. eğer öylede olmazsa servise ver büyük ihtimal soket değiştirirler.

reont

reont

Üye
w 715 kullanıcısıyım.mobil tv kullanıyorum.teldeki bu görüntüyü tvye aktarma şansım varmı.diğer ürünlerin tv out kablousu telefonumu desteklermi bilmiyorum.ayrıca data kablosu vasıtasıyla pcye telefon ekranı görüntüsünü aktarabileceğim bildiğiniz bir program varmı..saygılarımla:)

kako1

Üye
benimm telefon sony ericson k800i oyunlar ve uygulamalara girince işlem başarısız yazıyo bi çözümü varmı?cevaplarınızı beklerim::::

reont

reont

Üye
w715 ekranını eşzamanlı olarak pc'de görebileceğim bir program varmıdır,yokmudur..saygılarımlaN..

ensar66

Üye
S.a kardeş bnm telefon K750i .. Sorunum yeterince şarkı veya program alamaması .ve gelen her dosyayı memory stick denilen hafızaya kaydediyor .kayıt yerini nasıl değiştiririm acaba yardım edermsiniz ... :hmmm

ouzqan

ouzqan

Üye
direk hafıza kartına alma olayını değiştiremezsin sadece dosya almadan önce hafıza kartını çıkar o zaman tel hafızasına kaydeder

nurlan3333

nurlan3333

Üye
W810i de youtubede video linki açiyor video cşlamiyor yardimçi olun.

lomolog

Üye
T700 model telefonum sürekli rehberi kendiliğinden siliyor. 2 defa format attığım bir defa fabrika ayarlarını baştan yüklediğim halde sorun devam ediyor günlük rehber silmeye devam ediyor ne yapmam lazım?

hukuk4646

Üye
sony ericsson w715 kullanıyorum telefon wifi buluyor baglanıyorda ancak buldugu wifi aracılıgıyla internete nasıl girecegim onu bulamadım yardımcı olur musunuz

Hazan Elif

Üye
sorunu nereye yazacağımı bilemedim ama...
k750i kullanıyorum.
hafıza kartım sony 1 gb.hafıza kartıma virüs ya da solucan bulaştı.pc ye takınca uyarı verdi ben de sil dedim...o da hafıza kartındaki SİSTEM dosyalarını silmiş.içindeki müzik fotoğraf önemli değil,hafıza kartının ANA dosyalarını nasıl geri getirebilirim veya yükleyebilecegim bi yer vs.. var mı ?

jacuzzi

Üye
hocam merheba ben c905 kullaniyorum,internete girince videoları açmiyor . medya sunucusuna bağlanılmadı diyor. çok denedim olmanı cevabını bekliyorum

ouzqan

ouzqan

Üye
W810i de youtubede video linki açiyor video cşlamiyor yardimçi olun.

opera mini gibi bir tarayıcı indir onla izlersin

T700 model telefonum sürekli rehberi kendiliğinden siliyor. 2 defa format attığım bir defa fabrika ayarlarını baştan yüklediğim halde sorun devam ediyor günlük rehber silmeye devam ediyor ne yapmam lazım?

yazılımını güncelle olmazsa servise yolla

hocam merheba ben c905 kullaniyorum,internete girince videoları açmiyor . medya sunucusuna bağlanılmadı diyor. çok denedim olmanı cevabını bekliyorum

opera mini ilede dene olmadı bir ayarlarını kontrol et oda olmadıysa sıfır yazılım at baştan ayarlarını kur öyle dene olmazsa başka hattan dene

Üst Alt