Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

macirali

Üye
merhaba arkadaşlar abim yurtdışından bana sony ericsson w890i getirdi fakat o gidince tel. imei den bloke oldu..
açtırmak için pasaportlu biri gerek o da yok, imei kopyalıyolar nasıl oluyo öyle açsam telefonu kullansam yaa şimdi 1 sene abi gelsindiye beklemesem, varmı bildiğiniz program yada nasıl yapılır? :S şimdiden teşekkürler

mavi--siyah

Üye
k700i telefonum var güvenlik kodunu unuttum kırmak için kendi şifreleri var mı acaba...

ouzqanaq31

Üye
bütün sony ericsson ile ilgili sorunlarınıza bu sitede cevap bulabilirsiniz ..!

bu siteye gel herşey var

yavshak

Üye
selamlar. benim c902im var telefon açılışta normal mod mu uçak modumu diye soruyo normal modda girmek isteyince kilitleniyo ne yapabilirim bilgi verebilirmisin. formatta atabilirim bilgi verirsen

cihangir_3410

Üye
merhaba arkadaşlar..yahu bende se g705 var ama sesi az çıkıyo duyamıyorum.flash atıp,w serisine dönüştürülüyormuş ama korkuyorum bi problem çıkar diye.şimdilik ses yükseltici prolarla zil seslerini yükseltiyorum ama ayrıca flash tema da atamıyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?şimdiden teşekkürler..

ouzqan

ouzqan

Üye
merhaba arkadaşlar..yahu bende se g705 var ama sesi az çıkıyo duyamıyorum.flash atıp,w serisine dönüştürülüyormuş ama korkuyorum bi problem çıkar diye.şimdilik ses yükseltici prolarla zil seslerini yükseltiyorum ama ayrıca flash tema da atamıyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?şimdiden teşekkürler..

ister pm den sana msn veriyim ordan telini w715 yapalım daha iyi olur ..! sesi artar moding desteği doğru düzgün yüklersen yapılmayacak hiçbirşey yoktur ..!

--------------- Ekleme ---------------

k700i telefonum var güvenlik kodunu unuttum kırmak için kendi kodlari var mı acaba...

pm gel anlatayım program dışında kıramazsın.

selamlar. benim c902im var telefon açılışta normal mod mu uçak modumu diye soruyo normal modda girmek isteyince kilitleniyo ne yapabilirim bilgi verebilirmisin. formatta atabilirim bilgi verirsen

internetten a2 uploader ile bağla telefonun bilgilerine göre yazılım yükle düzelir .

yalcin38

Üye
Arkadaşlar İngiltereden SonyEricson Xperia x-1 pda getirttim telefon O2 sebekesi tarafından verilmiş ben içindeki windows mobile 6.1 yazlımını silip yerine 6.5 olmazsa sıfırdan 6.1 yüklemek istiyorum telefonda bazen sebeke sorunu oluyor COMMANAGER dan telefonu açıp kapattıktan sonra düzeliyor ama sonra simcard not insersed uyarısı geliyor,yaklaşık 25 günden beri uğraşıyorum ama sonuç değişmedi reset attım ,olmadı bana yardım edin lütfen....

LazoCLs

LazoCLs

Üye
slm bende k810i telefon var telefon coktu yazılım yuklettircektim ama gfts mi ne silinmis o yüzden yüklenmiyo ne yapabilirim servis bana aynı telefondan bulabilrsen belki bisi yapabilirim diyo...

forever_sahin

Üye
kardeş sony pc suite yi bulamıyorum yaaaaaaaaaaa :(((((((((((((

caesche

Üye
benim k750 vardı telefonda biriyle konuştuktan sonra bir donma olayı oldu bi kaç saniyeye düzelir sandım ama olmadı ondan sonra bataryayı çıkarttım telefon bidaha hiç açılmadı ne yapmam gerekiyo acaba bilen var mı ?

djkabus

Üye
c702 mi c 510 mu detaylarıyla we ikisininde çektiği fotoları koyarak tanıtırsanız çok sevinirim biraz acil 3 4 güne kadar alacağım şimdiden tşkler

Hazan Elif

Üye
s.a hayırlı akşamlar...bir sorum olacaktı inşaallah yanıt bulabilirim :)
siemens e ait bir oyunu (yanılmıyorsam .jar uzantılı) SE k750i de çalışacak sekline dönüştürebilir miyim?böyle bir şey yapılabilir mi?

mirage52

Üye
telefondan tv ye girmeye çalışıyorum ama hep surucu hatası veriyor k800i var elimde ayarları sandığım kadarıyla tam ama nedense medyaya bağlanılamıyor dieyor

djkabus

Üye
ya bu c510 a cam driver nasıl yüklenir yardımcı olabilir misiniz

rebirth21

Üye
slm kardeş benim sony ericsson w580i var.. msn programı var mı bu modellerin varsa bi link versen sevinirim vodafone liveden yararlanmak istiyorumda.. :)

C510xx

Üye
slm arkadaşlar bu sonylere nokıadaki gibi tuş kilidinde güvenlik kodu koyamıyormuyuz...bide c510 güncellemesi yapmaya çalışıorum bilgisayarda update prog ramı çalısıyo cihazın flash drıver ı tamnınıyo tak internet gidiyo ve makıne donuyor yardımcı olursanız sevinirim

kartal9403

Üye
S.A arkadaşlar bnm bir tane sony erisson k750i cihazım vardı alalı 3yıl oldu herşey normalken birden ekran beyazlaştı ve hiçi birşey görünmüyor ? sizce neden olabilir yazılım mı yoksa donanım kaynaklı mı ? şimdiden teşekkürler

chesterpol

Üye
yazılım kaynaklı büyük ihtimalle,eğer yazılım atmayı biliyorsan main_fs at

ouzqan

ouzqan

Üye
s.a hayırlı akşamlar...bir sorum olacaktı inşaallah yanıt bulabilirim :)
siemens e ait bir oyunu (yanılmıyorsam .jar uzantılı) SE k750i de çalışacak sekline dönüştürebilir miyim?böyle bir şey yapılabilir mi?

maalesef öyle birşey yapamazsın.

c702 mi c 510 mu detaylarıyla we ikisininde çektiği fotoları koyarak tanıtırsanız çok sevinirim biraz acil 3 4 güne kadar alacağım şimdiden tşkler
c510 düşünme bile

ya bu c510 a cam driver nasıl yüklenir yardımcı olabilir misiniz

A2 uploader konusuna bak
slm kardeş benim sony ericsson w580i var.. msn programı var mı bu modellerin varsa bi link versen sevinirim vodafone liveden yararlanmak istiyorumda.. :)

vodafonun kendi msn i var onu indir kur. tabi telefonunun adını w910 yapmalısın
slm arkadaşlar bu sonylere nokıadaki gibi tuş kilidinde güvenlik kodu koyamıyormuyuz...bide c510 güncellemesi yapmaya çalışıorum bilgisayarda update prog ramı çalısıyo cihazın flash drıver ı tamnınıyo tak internet gidiyo ve makıne donuyor yardımcı olursanız sevinirim

eski flash driver eski onu sil yenisini yükle düzelmesi lazım eğer düzelmezse pc ye fprmat atman lazım.
S.A arkadaşlar bnm bir tane sony erisson k750i cihazım vardı alalı 3yıl oldu herşey normalken birden ekran beyazlaştı ve hiçi birşey görünmüyor ? sizce neden olabilir yazılım mı yoksa donanım kaynaklı mı ? şimdiden teşekkürler

yazılımsal çökme olmuş omnius diye program var onu indir sonra onla yükleme yap düzelir.

People's Champ

Üye
Ben SE W205 Telefona Sahibim Ve Walkman 'a Çalma Listesi Ne Hafızadan Müzik Yükleyemiyorum " BAŞARISIZ" diyor.. Lütfen YArdım... Not:Telefonu 1 HAfta Önece Aldım VE 1-2 Müzik Yükledim Sonra HAFIZADAN SİLDİM ... Tekrar Walkman'a Yüklemek İSteyince Oldu... İsteyen ÖZelden mesaj AtsınLütfen...)

Üst Alt