Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

CyB3r

CyB3r

Üye
Benim Sony Ericsson W580i Telefonum var.Son 1 Haftadır Kamerasını Açınca Ekran Kararıyor.Tekrar Açılıyor.Bunu Nasıl Düzelte Bilirim Formatmı Atıcaz?

campel81

campel81

Üye
ya ebim telefon k700 waptan telefona 350 kb tan daha fazla indiremiyorum bana bunu açıklayın en azında 1 mb filan lütfen yardımcı olun

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Merhaba bende c905 modeli var.. wi-fi yi kullanarak internette giriyorum ama youtube gibi yasakli sitelere giriş yapamiyorum Skyfire diye bi program var ( daha cok nokia lar için ) acaba bunun Son ericsson için olanı varmı yoksa sizin bana önerebileceğiniz başka bi yol varmı şimdiden teşekkürler
hayır arkadaşım core player yukleyerek youtube girerbilirsin

sercanokay

Üye
hocam yahu dediğin programin sony ericsson versiyonunu bi türlü bulamadım mümkünse bana en azından c905 için bi link veririmisin?? şimdiden saol

mkcrazy

Üye
slm arkadaşlar bende Sony Ericsson K790i var cihazı iki hafta önce aldım yanında 4gb m2 kartla geldi ama aparatları yoktu. Data kablosu aldım DCU-60 kutusunda benim telefonun modeliyle uyumlu olduğu yazıyor ama kabloyu bağlayınca ne cihazda ne de bilgisayarda hiçbir tepki yok cihazdan usb moduna girip usb bağlantısını açmaya çalıştım ama menu kapalı duruyor pc suite yazılımında dcu-65 kullanınız yazısı var ama dcu-65 in desteklediği telefonlar arasında K790i yazmıyor bu yüzden onu da almaya tereddüt ediyorum DCU-60 arızalı olabilir diye değiştirdim ama aldığım ikinci kabloda da değişen bişi olmadı...

yoqki

Üye
merhaba w850i model telefonum var ve kamerasına giremiyorum baska bir uyg. calısıyoru uyg. kapatın ve kamerayı tekrar calıstırın diyor ama arada bir açtığı oluyor ne yapmalıyım birde internet ayarlarını nasıl yapıcam avea da uygun ayar bulamadım :S şimdiden teşekkurler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hocam yahu dediğin programin sony ericsson versiyonunu bi türlü bulamadım mümkünse bana en azından c905 için bi link veririmisin?? şimdiden saol

kardeş kusura bakma C905 symbian UIQ3 paltformunda değilmiş kafa işte.Ne yazıkkı youtube izleyebilmen pek mümkün değil gibime geliyor

recep288

recep288

Üye
selam arkadaşlar w205 aldım smslerim karşı tarafta okunmuyo kutucuklar şeklinde geliyo. nasıl düzeltilebilir. yardımcı olun lütfen. zor durumdayım arkadaşa aldık beni sıkıştırıyo...

zerbatur

Üye
Arkadaşlar...
İkinci el bir K810i aldım. Bir sorunu var.
Kamera kapağını açtığımda kamera devreye girmiyor. Sadece menüden açılabiliyor kamera

Cihazın henüz 6 ay daha garantisi var. Kamera kapağının kamerayı aktif hale getirmemesi neden kaynaklanıyor olabilir. Kamerasını ya da flaşını yenilersem düzelir mi bilen var mı? Yoksa cihazın anakartıyla ilgili bir sorun mudur?

Bu cihazı garantiye gönderirsem, servisin garanti kapsamında düzeltebileceği bir sorun mudur bu? Bilgisi olan var mı acaba?

uzun80

Üye
s,a arkadaslar bende sony ericson statio varsu 12 mg piksel olan,buna yukleme nasil yapiliyor,program falan yuklemek istiyorum bilgisayarimdan,video gibiseylerde,lutfen detayli aciklama yaparsaniz sevinirim arkadaslaR

incirekis

Üye
K850i almaya karar verdim ama bişey sormak istiyorum.Telefonun kulaklığından nasıl ses geliyo.Kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.Çünkü benim için kulaklık sesinin yüksekliği önemlidir.otobüste vapurda herzaman kulaklığım yanımda olur.Eski telefonumda otobüsün sesinden müziği duyamıyordum. bu da kötü oluyor tabi..
Maxicep.com - K850i hakkında yardım
ayrıca k850i ne zaman piyasaya çıktı bilmem ama 2010 yılındayız fiyatta bi düşüş olmuştur herhalde. :) sıfırı kaçtır bu aletin.

Teşekkürler...

smmmemre

Üye
merhaba
p990i ile ilgili bilgi alabileceğim biyerler varmı acaba cok karışıkbi cihaz

guldenali

Üye
telefonumun kilit kodunu unutum nasilacarim

cafer1112

Üye
slm ustad vede arkadaslar
Benim ericsson satio marka cep var.Vede buna kisa bir zaman evvel sygic navi programi yukledim.Fakat haritayi vede programi bulmasina ragmen bir turlu sinyali almiyor uydulardan..Aceba bu sinyal sorununu nasil cozebiliriz? fikriniz varsa gercekden merak ediyorum..Cunki delirmek uzereyim:(:off:

OğuzcanAbi

Üye
maxisony

cafer1112

Üye
kardes banami yazmisdin ?sayet yazdiysan anlamadim bir sey:(

ozsa20

Üye
slm kolay gelsin ben w950i kullanıyorum ve telefonumun türkçe dil seçeneği yok bunu türkçeye çevirebilecek bi program bulabilirmiyim şimdiden teşekkürler

cello2010

Üye
Arkadaşım benim bir telefonum war! Almanyadan geldi! modeli Sony Ericsson Foma SO705i (NTT DOCOMO )Fakat japonca dil wardı! Neyse ingilizceye çevirdik! Ama bu seferde türk hatlarının hiçbirini tanımıyor! Ekranda ( this uim cannot be recognized ) yazıo! Bunun imei kırılabilinirmi? Pasaporta kayıt ettrmekten başka bi çözümü warmıdır? şimdididen teşekkürler

fatip

Üye
k770i telefonum var fakat görüntülü konuşma yapamıyorum neden istanbul levent civarında oturuyorum aynı hattı n73 telefonda görüntülü konuşma yapıyorum fakat k770i de yapamıyorum telefonu sony ericsson un sitesinden en sonversiyon yükledim ondan olabilir mi

hotlock

hotlock

Üye
slm bende c905 var wi-fi çekim kuvveti çok düşük yarım metreyi bile çekmiyor telefoncuya götürdüm flash attırdım fakat olmadı sizce napmalıyım ?

--------------- Ekleme ---------------

aynı sorun benim c905 te de var bir türlü sinyal aldıramıyorum.

slm ustad vede arkadaslar
Benim ericsson satio marka cep var.Vede buna kisa bir zaman evvel sygic navi programi yukledim.Fakat haritayi vede programi bulmasina ragmen bir turlu sinyali almiyor uydulardan..Aceba bu sinyal sorununu nasil cozebiliriz? fikriniz varsa gercekden merak ediyorum..Cunki delirmek uzereyim:(:off:

aynı sorun benim c905 te de var bir türlü sinyal aldıramıyorum.

K850i almaya karar verdim ama bişey sormak istiyorum.Telefonun kulaklığından nasıl ses geliyo.Kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.Çünkü benim için kulaklık sesinin yüksekliği önemlidir.otobüste vapurda herzaman kulaklığım yanımda olur.Eski telefonumda otobüsün sesinden müziği duyamıyordum. bu da kötü oluyor tabi..
Maxicep.com - K850i hakkında yardım
ayrıca k850i ne zaman piyasaya çıktı bilmem ama 2010 yılındayız fiyatta bi düşüş olmuştur herhalde. :) sıfırı kaçtır bu aletin.

Teşekkürler...

ben geçen sene kullanmıştım sanırım piyasya çıkışı 2007 nin ortaları gibidir sesi acustic attırırsan çok süper oluyor.sıfırı zor bulunur ikinci elide 300 tl civarıdır.

onun için flash yüklemen lazım başaka olmaz.

Üst Alt