hayır arkadaşım core player yukleyerek youtube girerbilirsinMerhaba bende c905 modeli var.. wi-fi yi kullanarak internette giriyorum ama youtube gibi yasakli sitelere giriş yapamiyorum Skyfire diye bi program var ( daha cok nokia lar için ) acaba bunun Son ericsson için olanı varmı yoksa sizin bana önerebileceğiniz başka bi yol varmı şimdiden teşekkürler
hocam yahu dediğin programin sony ericsson versiyonunu bi türlü bulamadım mümkünse bana en azından c905 için bi link veririmisin?? şimdiden saol
sıfırı kaçtır bu aletin.

slm ustad vede arkadaslar
Benim ericsson satio marka cep var.Vede buna kisa bir zaman evvel sygic navi programi yukledim.Fakat haritayi vede programi bulmasina ragmen bir turlu sinyali almiyor uydulardan..Aceba bu sinyal sorununu nasil cozebiliriz? fikriniz varsa gercekden merak ediyorum..Cunki delirmek uzereyim![]()
K850i almaya karar verdim ama bişey sormak istiyorum.Telefonun kulaklığından nasıl ses geliyo.Kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.Çünkü benim için kulaklık sesinin yüksekliği önemlidir.otobüste vapurda herzaman kulaklığım yanımda olur.Eski telefonumda otobüsün sesinden müziği duyamıyordum. bu da kötü oluyor tabi..
Maxicep.com - K850i hakkında yardım
ayrıca k850i ne zaman piyasaya çıktı bilmem ama 2010 yılındayız fiyatta bi düşüş olmuştur herhalde.sıfırı kaçtır bu aletin.
Teşekkürler...