Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

arezzak35

Üye
arkdaşım benmde w810 aynı sorunu yaptı en sonunda beyaz ekran geldi bi daha açılmadı tel bilgisayara da bağladım işe yaramadı son olarak servise gçnderdim gayet güzel tamir etmişler. sen bi güncelleştirmeyi dene arkadaşım olmassa servise gönderirsin

yamato

yamato

Üye
s.a kardeş bende sony erıcsson xperia x1 var menü ingilizce türkçe ye çevirebilirmiyim htc sense romu yüklü format atmayı denedim uygun yazlım değil diyor ne yapabilirim

Musty_38

Musty_38

Üye
Mrb dostlar bnm kuzende k750i var sürekli şebekesi olmuormuş ve telefon kendiliğinden kapanıyormuş. Nedeni nedir sizce?
(Telin kapanması durumu bataryayla ilgili diye düşünüyorm)

yunus-ozdemir

Üye
selam arkadaşlar ben 1 ay önce sony ericsson j105i diye bi telefon aldım fakat kulaklığından yeterli sesi alamıyorum otobüse bindiğimde motorun sesini duyuyom sesi çok az geliyo bu sorunu nasıl düzeltebilirm yarımlarınızı bekliyorumç

Gerdi

Üye
sony ericsson format

--------------- Ekleme ---------------

k750i format şifresi olan söylesin

bkart

Üye
Merhaba arakdaşlar benim sony c510 telefonum var.Telefonumla bilgisayar üzerinden internete girmek istiyorum( pcnin netini kullanarak gircem yani)Her şey tamam usb bağlıyorum telefon modunu seçiyorum.Ağ türünü bilgisayar üzerinden yapıyorum.Ama pcye yazı geliyor.Tanımlanamayan aygıt bağlandı.İnternet erişimi yok.Bilgisayara telefonumu nasıl tanıtabilirim Veya bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.(Ağları köprülemeyi denedim olmadı)

burakk2

Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var. sony ericsson c510 telefonum var.telefonda youtube programı kendinden vardı, girmeye çalışıyorum giriyor,video arıyor falan. fakat videoyu oynat deyince "video was interrupted.please restart the video"diuor. ne yapmamlıyım videoyu izleyebilmek için.lütfen yarım edin.

sinbadd

sinbadd

Üye
[email protected] 05336446863 nihat özvariş ( kars digor ) arkadaşlar tüm soni ericsson program ve verisyon ata bilirsinizz tl marka modeli söyle size yardımcı olalım boşun servislere para vermeyin insanlara yardımcı olmak en güzel üstün bizaferdir buna herkeste sahip olamaz DİKATTTTTTTT telefon ekranı hic acılmasada yapa bilirsiniz mümkündür ( kamera acması sorunu w810i lerde 05 werison atnı stoolelit2)ile ve denedim oldu dil dosyası yabancı ise türceleşir

robert34

robert34

Üye
slm abicim herkeze yav bi sorum olacak tı benim k770i tel im var flash menü yüklemek istiorum ama bir türlü olmuyor bu flash menünün hazır olanı yokmu yada program sız direk indireceğim bi adres varmı şimdiden tşkler

GeNec

GeNec

Üye
selamunaleykum arkadasım benim bi g705 s.e var ama flash yükleniyorsa flash yüklemem lazım nedeni tv oynatmıyor internet ayarları tamam ama uyarı verio operatöre basvurun gibi bileniniz var sa telefonuma flash yüklemek istiyorum bi yardımcı olun lütfem..

ckr1718

Üye
SElam benıim k790i telefonum war tema uygulamalarını nasıl telefonuma yükleyebilrim acaba?

by_dadas

Üye
arkadslar bende sony satıo var ama turkce menu yok onu nasıl yapacagım benı yonlendırırsenız sevınırım??

zelihanur

zelihanur

Üye
arkadaşlar sony ericson w995 nasıl bi telefon kimi iyiliyo kimi met ediyo gerçekten bilen var mı yardım istiyorum kararsız kaldım!

CyB3r

CyB3r

Üye
Benim Sony Ericsson W580i Telefonum var.Son 1 Haftadır Kamerasını Açınca Ekran Kararıyor.Tekrar Açılıyor.Bunu Nasıl Düzelte Bilirim Formatmı Atıcaz?

Loora

Üye
arkadaşlar p1i için mp3 kesme programi varmi acaba.interneti aradim taradim bulamadim.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

Loora

Üye
telefonlar içinde var mp3kesme programı.. iki tane java program var mp3 tools ve ringtone cutter diye..ama ndense p1i ye uymuyor java olduğu halde

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaş uzun zamandır piyasada gözükmüyor UIQ3 sorunlarınıza ben yardım olmaya çalışayım.Adope ,flash player konusunda sony ericcson ile anlaşma sağlamayınca masadan kalktı.UIQ ise bu olay sonu oldu adope hiç bir şekilde UIQ3 ve UIQ2 platformunu desteklemeyeceğini duyurdu dolayısıyla internetten video izlemek hayal oldu. o gunden beri iki firmanın maddi veya manevi çıkarları yuzunden dokunmatik üzerine şekillendirilmiş ve en dünyanın ilk ve tek esnek symbian versiyonu UIQ böylece çöp oldu M610i ve P5i piyasaya sürülmeye ramak kala çekildi.UIQ teknology şirketi varlığını hala devam ettiriyor bir küçük ihtimal düşük değerli cihazlarda görebiliriz tıpkı yıllar once siemens SXG75 modelinde kullanılan Kapalı linux BREW platformunun bu yıl bir marka tarafından tekrar tercih edilmesi gibi.

ama tamamen umutsuzluğa kapılmak yanlış.Zira bir flash modu sayesinde en azından .swf uzantılı videolar ve telefonda yıne bu uzantılı flash oyunlar çalıştırılabiliyor.Ayrıca CORE PLAYER bütünleşik you tube desteği sayesinde YOUTUBE videoları izlenebiliyor.Ancak diğer sitelerde video izlemeyi unutalım

benim sorun ise şarj süresi ile ilgili.Bendeki şarj aleti 5.30 saate ancak dolduruyor.Bazı arkadaşlar 2 saate boş bataryayı doldurabıldıklerını soylediler.P990i M600i yada P1i veya her hangi bir PXX serisinde kullandıkları kısa sürede dolduran kısacası memnun oldukları şarj aletının marka/modelini yazarlarsa sevınırım

sercanokay

Üye
Merhaba bende c905 modeli var.. wi-fi yi kullanarak internette giriyorum ama youtube gibi yasakli sitelere giriş yapamiyorum Skyfire diye bi program var ( daha cok nokia lar için ) acaba bunun Son ericsson için olanı varmı yoksa sizin bana önerebileceğiniz başka bi yol varmı şimdiden teşekkürler

karasimsek1907

Üye
mrb arkadaşlar
benim de k790i tlfn var birkaç gün önce nedenini anlayamadığım gariplikler meydana geldi telefonda hafıza kartının müziklerini müzik çalar okumuo ama dosya yöneticisinden sorunsuz açıyorum bikaç kere hf. kartını çıkarıp fabr. ayarlarını deiştirdim ama ne fayda son olarak haf. kartını biçimlendireyim diorum ne dersiniz
vereceğiniz bilgiler için şimdiden tşkrlr.

Üst Alt