Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

darkboy14

Üye
s.a bende k800i var ama telefon uygulamalara ve oyunlara gırerken hata verıyo bı yardımcı olursanız sevınırım

BiggBoss35

Üye
Şuan araştırmaya zamanım yok. w810i'de fabrika ayarlarına dönersem telefon kilit kodu sıfırlanır mı?

--------------

Olmuyormuş. Denedim. :(

tasci_ekrem

Üye
s.a g705im var ama oyun yüklryemiyorum yardımcı olurmusun

ssahin912

ssahin912

Üye
Merhabalar bende 5 gün önce aldım gayet memnunum.Süper zaten tasarımı çok beyenmiştim özellikleride süper bence. şimdi şöyle bir sorunum var. güncelelme vardı internete girdim telefonla ve güncelelmeyi yaptım sorunsuz 3g hızıyla indirdi ve kurdu.
şimdi iste hat sinyali olan mavi çizgiler düşüyor sarı oluyr 2 çıtta ve sonra kırmzıı tek çıt oluyr ve o ara arandığımda ulaşılamıyrm. ayarlar bağlantılar mobil şebekeler içindeki GSM/3G Şebekeleri sadece GSM secersem bu sorun olmuyor. sorun oldugunda sinyalde minik g yazısı gidiyor sadece e var ve sintal yüksek. buyuk 3 G logosuda yok oluyr . ama dedğğim gibi bu ayarlardan 3g kapatırsam sorun yaşamıyorm acaba güncelelemden kaynaklanan sorunmu var. yoksa teldemi sorun var. Yazılım sürümü: 1224-1526 R1HA035 091210 Sizdeki sürüm ve bilgileri bekliyorum . saygılar

sertaç seçkin

Üye
slm, benim k790i modelim var internete bağlandığımda sayfaları tam ekran görebilmem için yada performansını arttırabilmem için bir program varmı yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

emrecokluk

Üye
beyler z610i için format sifresını gönderır mısınız ltf.!?

s.volkan

s.volkan

Üye
Bu şarj soketlerinde neden sorun çıktı ya :(

Şimdi nereye göndereceğiz. sadece genpa ile mi çalışıyorlar..

hangi kargo ücretsiz gönderiyor bilginiz varmı

Şarj olması için sabit durması gerekiyor telefonun çok can sıkıcı

RootOwnez

Üye
hafıza kartına virüs kaptı ve telefon açılmıyor lütfen yardım edin . beyaz ekran gidip geliyor hep .

salbayrak132

Üye
Merhaba arkadaşlar, sony ericson xperia x1i telefonum var. Windows mobil 6,1 işletim sistemiyle çalışıyor. Fransızca versiyon yüklü, Türkçe'ye nasıl çevirebilirim? Teknik bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum . Şimdiden teşekkürler..

enver_30

Üye
slm p1i var elımde masaustunde hareketlı duvar kagıdı koyunca donup kalıyor anımasyon bu problemı nasıl cozebılırız

muslumkocak

Üye
Kolay gelsin. Bi arkadaşım yurt dışından c905 getittirdi şuan kullanıyo ama ön kamerasını bir türlü çalıştıramamış. bende bi kaç yerde okumuştum problem olduğunu görüntülü konuşmada denemedik ama fotoğraf çekmek için kameraya girdiğinde menülerde yokmuş. ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. bu telefona hangi yazılı nasıl yükleyebiliriz. cihaz dili türkçe bu arada onda sıkıntı yok.

erkanyilmaz80

erkanyilmaz80

Üye
arkadaşlar merhaba,,sony ericsson X10 getirtme imkanım var ama uzun zamandır kullanmadım s.e. kullananlardan gaz değil bilgi bekliyorum..teşekkürler...

netscience

netscience

Üye
buraya sadece soru yazılabiliyor sanırım.hiç cevap verilmiyorda.

adonis86

Üye
Kolay gelsin. Bi arkadaşım yurt dışından c905 getittirdi şuan kullanıyo ama ön kamerasını bir türlü çalıştıramamış. bende bi kaç yerde okumuştum problem olduğunu görüntülü konuşmada denemedik ama fotoğraf çekmek için kameraya girdiğinde menülerde yokmuş. ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. bu telefona hangi yazılı nasıl yükleyebiliriz. cihaz dili türkçe bu arada onda sıkıntı yok.

müslüm çift kameralı telefonlarda ön kamera sadece görüntülü görüşme için kullanılır onuda ajanda mönüsüne gir orada görüntülü görüşme yada video çağrısı diye bir özellik olur ordan açarsın eğer ordan açıldığında görüntü gelmiyorsa
forumda sony ericsson gizli menü diyebir başlık var onu uygula girdiğin mönüde servis testleri var oraya gir orda video kamerası var ordan açmayı dene hata verirse servise gönder %80 değişim kararı verilir

sensizim42

Üye
Slm arkadaşlar.Benim w810i telefonum var. 2.el aldım. telefon çöktü.Yazılım atılmıyor. Hiçbir telefoncu yapamadı bende uğraştım olmuyor.Telefonum 2.5 aydır bozuk lütfen yardımcı olurmusunuz.

feti_53

Üye
arkadaşlar sony ericsonw205 kullanıyorum hafıza kartımı taktığımda telefon kendi kendine kapanıyor neden olıyor bilen VARSA Bİ YARDIM ETSİN LÜTFEN ACİLL LAZIMMM!!!!!!!

muslumkocak

Üye
müslüm çift kameralı telefonlarda ön kamera sadece görüntülü görüşme için kullanılır onuda ajanda mönüsüne gir orada görüntülü görüşme yada video çağrısı diye bir özellik olur ordan açarsın eğer ordan açıldığında görüntü gelmiyorsa
forumda sony ericsson gizli menü diyebir başlık var onu uygula girdiğin mönüde servis testleri var oraya gir orda video kamerası var ordan açmayı dene hata verirse servise gönder %80 değişim kararı verilir

arkadaşım denemiş ama yok ön kamera ile ilgili bir menü bulamamış. ben 5800 kullanıyorum fotofraf çekmek için bile kullanabiliyorum ön kamerasını sadece görüntülü konuşmada değil hatta görüntülü konuşmada ve kamera da her iki kamerayıda kullanabiliyorum. anlamadım ben bu c905 i. kullanabilen varsa bir söylerse sevinirim.

kanunsuz_6593

Üye
arkadaşlar bana k810i için
main için Cid53 Fs içinde Cid53 C_asia olan sistem dosyları gerekli temin edebilirmiyiz yardımcı olurmusunuz lütfen

KALENDER38

KALENDER38

Üye
selam arkadaslar. Benim sony ericson w810 telefonuma flas tema yaqmak için setool2lt qrogramı kullanarak bişeyler yaqmaya calıstım. Daha sonra telefonu açmaya calıstım fakat telefonda hicbir teqki yok AÇILMIYOR :( ne yaqmamı önerirsiniz???

Üst Alt