Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

emreemreapaydın

Üye
arkadaslar k770i telefonumla internete baglanıyorum ama netteki hiç bı vıdeo yu acmıyo ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaslar k770itelefonumla nete baglanıyorum fakat videoları acmıyo ne yapmalıyım

adonis86

Üye
arkadaslar k770i telefonumla internete baglanıyorum ama netteki hiç bı vıdeo yu acmıyo ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.

slm arkadaslar k770itelefonumla nete baglanıyorum fakat videoları acmıyo ne yapmalıyım

bildiğim kadarıyla hiç bir şey yapamıyorsun bendede k550i var aynı sorun bendede var

qarizma_2391

Üye
slm millet benım w800i war nasıl format atarım bılgısı olan simdiden tserkler......

06T1175

Üye
W302 İLE TEMA SORUNUM VAR NASİL ÇÖZE BİLİRİM BİRDE OYUN SORUNUM VAR:kop:

knova

Üye
T 700 kullanıyorum proğram yuklıycem ama hafıza kartında hangı klasore atmam gerekıyor ?

genesis_

Üye
bana w205 teması lazım.teşekkürler

colombo_

Üye
bnm sony ericson w850 i var program yükleyecem video programı bide program atınca çalıştır demiyo programın ismi ve naısl kurulacagı hakkında bilgi verirseniz sevinirimmm saygılar

fox_41

Üye
Öncelikle selamlar..
Beyler ben, Sonny Ericsson w810i Kullanıyorum.Bi Sorunum Var Yardımcı Olursanız Sevinirim
Sorun : Pc den Telefona Müzik attım fakat attığım müzikler Telefonda Gözükmüyor ama pc de gözüküyor.Müziklerin Gözükmesi için Ne yapmam Gerekli ?

camino50

Üye
Herkse iyi akşamlar beyler bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Bugün G705 aldım herşeyi sorunsuz çalışıyor ama wi-fi açıyorum,arıyor diyor ama orada kalıyor hiç bir kablosuz modem vs ekrana getiriyor aceba herhangi bir ayarı vs mi var?Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

akdenizlee_33

Üye
bendede 810i var.... tus kılıdı programı lazım bana onerılerınızı acele beklıyorum...

memocixcix

Üye
kolay qelsın bende k750 i war yha benım ekran kırıldı:ağlarım: rehperimi kopyalıyamıyorum sim'e çünkü hepsi telefon hafızasında resimli bi anlatım yapabilirmısınz şimdiddedn cok saoqLun :bye2:k qLsn ...

netscience

netscience

Üye
merhaba

bende p1i var.cihazımı restart yapınca , pc 'ye bağlayıp çıkarınca veya hafıza kartını çıkarıp takınca bi explorer programı kur ekranı geliyor.bunu nasıl engellerim? bazen sinir bozucu oluyorda...

alper14

Üye
merhaba w910i telefonuma yazılım guncellemesı yaptım dil seceneklerınde turkce yok ne yapabılırım

sananeki bundan

Üye
sony ericsson w205 nasıl bir telefon sizce ?

ayrıca güvenlik tuş kilidi var mı bu telde merak ediyorum.. .:hmmm

sony ericsson w205 nasıl bir telefon sizce ?

ayrıca güvenlik tuş kilidi var mı bu telde merak ediyorum.. .:hmmm

:hmmm

djfark

Üye
sarz hatası şarzı durdurun diyo napcaz

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Ben se c510 almayı düşünüyorum bu telefon symbian mıdır kolayca oyun ve uygulama yükleyebilirmiyim

adonis86

Üye
djfark
bataryan eski veya orjinal değilse yapıyor olabilir eğer bu ikiside değilse servise göndermen gerekir
alper14
yazılım güncelemesini yaptığın program türkçemiydi ingilizce olanla yaptıysan öyle bir hata vermiş olabilir en garantisi servise göndermek

isma.il_koc94

Üye
slm arkadaşlar bnim K790i var fakat pc ye bağlanmam için usb kablosunun driver ini istiyor nereden bulabilirim
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

sweetsinem

sweetsinem

Üye
ben sony ericsonların karşıya sesimin iyi gideceği net sesi olan 300 400 tl civarı modeli varmı.onu öğrenmek istiyorum kamerası ve sesi net olan kullan varsa ...yada genel sorim sonylerin ses netliği nasıl net çıkıyormu ses ilk kez kullanıcam tereddüt ediyorum açıkcası bi sorun yaşarmıyım diye

Üst Alt