Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sony Ericsson sitesinden yüklediğim oyunlar 1 hafta sonra açılmıyor...Tam bir hafta değil de aşağı-yukarı öyle..

kamiya_11

Üye
neden kamera ekrani kara gosteriyor ve hafiza kartini gormuyor onu anlayamadim yardimlariniz icin tesekkurler

ondertip

ondertip

Üye
arakadaşım P1 i konusunda bilginiz varmı

aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
slm benim tel p910i dir java oyunlarını yüklüyorum ve açımca kern exec diye hata verıyor yardımcu-ı olursanız sevinirim

ferhat_izmir

Üye
slm arkadaşlar ben sony ericsson c902 kullanıyorum ve telefonuma oyun yüklemek istiyorum ama oyunun hangi klasöre atıldığını nasıl yüklendiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz acaba

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar ben sony ericsson c902 kullanıyorum ve telefonuma oyun yüklemek istiyorum ama oyunun hangi klasöre atıldığını nasıl yüklendiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz acaba

Oyunların jar dosyalarını other klasörüne atın ve buradan yükleyin

hacıbumbala

Üye
teşekkürler abi

By_Vatan55

By_Vatan55

Üye
Sony Ericsson'un sitesinden firmware güncelleme programını indirip bilgisayarınıza kurun. Anlatılan işlemleri harfiyen uygulayın ( En küçük bir hatada servis hizmeti almanız gerekebilir ). Sorun çözülecektir.
valla hiç zannetmiyorum sen onu servisi gönder ben sony ericsson da çalışıyordum böyle vakalarda telefonu kurcalamadan hemen servise ver.

asony

Üye
Selamlar, SE K800i kullanıyorum, 1 haftadır felan arama yaptığımda karşıdaki açınca, yada arandığım zaman ben açınca telefon kendini kapatıp açıyor.. Yani konuşmak mümkün değil. Güncelleme aradım netten ama SE'nin destek sitesinde bile telefonumun modeli geçmiyor. O yüzden güncelleme de yapamıyorum. Sorun nedir, ne yapmam gerekir, yardımcı olabilirseniz sevinirim..

ruyam1288

Üye
ben sony telefon almayı düşünüorum t707 yada yeni cıkıcak olan yari ainolardan birini fakat bugne kadar hep nokıa kullnan biriydim teknik serviste problem yasarmıyım bilemiorum kararsızım.....

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson'un servisi de en az Nokia kadar kaliteli. Şüpheniz olmasın.

celikbey

Üye
slm. arkadaşım yeni bir sony ericsson t250i bir telefon aldım kulaklık sesi çok düşük servise gidip geldi değişen birşey olmadı.sizin bilgilerinizdende yardım almak istiyorum mümkünse? şimdiden tşkr.saygılar..

atakubra

Üye
EDIT: Forum reklamı yapmak yasaktır slm,bilen birinin yardımlarını bekliyorum,telim w800i, telde konuşurken karşıdakinin sesi az geliyor hele dışarda bi yerdeysem duymam mümkün olmuyor.bunu nasıl düzeltebilirim?bi de telde ki müziklerimin sesini nasıl artırabılırım?akustik falan dıyorlar ama nedir,nasıl yapılır hiç bir fikrim yok?şimdiden teşekkürler

babayusuf1

babayusuf1

Üye
slm usta kolay gelsın vereceğin bilgi için simdiden saol!!!!w610i cihazım islem kaydında gelen cagrıları ya da aypılan aramaları gostermiyor acaba sorun ne oalbılır.....cihaz bır yıllık servıse vereyım mı ne dersin birde arka kapak tutmuyor servı karsılar mı ne dersin ii aksamlar!!!

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba

İşlem kaydıyla ilgili sorunu bende W610i'de yaşadım. Firmware güncellemesinden sonra normale döndü. Arka kapağa gelince, bu sanırım garantiye giriyor.

gocmez

gocmez

Üye
benim sorunum zoomla ilgili.foto modunda zoom yapıyorum resmi çekiyorum kayıtta zoom yapmamışım gibi çıkıyor.sanki hiç yakınlaştırmamışım gibi.video çekerken zoomda hiç sorun yok.ayrıca orjinal driveri tekrar attım.gene değişmedi.telim k750 den dönme w800i bu konuda ne yapabilirim.yardım bekliyorum.teşekkürler.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Gocmez, PM ile sorunuzu yanıtladım, problemin detayını bekliyorum

babayusuf1

babayusuf1

Üye
Firmware sony nın kullamın da bıraz tecrubesızım sana zahmet nasıl guncellenıyor bı detaylı anlatsan ???

--------------- Ekleme ---------------

pekı hocam bı sorum daha olacak bu gızlı menu den ses i yukseltıyorum yukselttiğim gıbı kalmıyorr neden acaba??

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba.

Sony Ericsson'un resmi sitesinde yazılım yüklemeleri bölümü var. Buradan cihazınızın modeline uygun güncelleme aracını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Daha sonra çalıştırın ve ekrandaki yönergeleri "harfiyen" uygulayın. Bu işlem esnasında dikkatli olun. Sizden bir süre C tuşuna basılı tutmanız istenecek, kesinlikle bu tuşu, ekranda bırakın demeden bırakmayın. Aksi takdirde telefonunuzu servise götürmek durumunda kalabilirsiniz.

Ses yükseltme kodlarına şiddetle karşıyım. Bu menü teknik bir menüdür ve teknik servisi ilgilendirir. Eğer hepimizin girip te orada ayarlamalar yapmasını isteselerdi bu menüyü Ayarlar menüsünün altına koyarlardı. Burada yapacağınız en ufak bir hata yine servise gönderebilir sizi.

babayusuf1

babayusuf1

Üye
tesekkurler

Üst Alt