Odysseus
Üye
-
Konu Sahibi
-
slm ya arkadaslar ben bi oyun kurdum SUPER 3D GOLF diye k790i telefonuma oyunu silemiyorum işlem başarısız yazıyor fabrika ayarlarına geri dondum hafıza kartı formatladım usb kablosuyla telefona baglandım olmuyorda olmuyor nasıl silebilirim onu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun
Ustam s.a kolay qelsim bende k750i var şarj ve kulaklığın telefondaki giriş yeri tozluydu bugün temizledim kendi orjinal kulaklık ve şarj aletini biraz oynayınca şarj oluyor ve mikrofonu tanıyor ama w810i nin orjinal kulaklığını denedim saniyesinde açıldı benim sorum şu acaba teldemi yoksa kulaklık ve şrj aletindemi sorun var şimdiden teşekkür ustam
Arkaslar ben p1i ile internete giriyorum ornegin cep youtube ve benzeri sitelerde video izleyemiyorum..media gosterici hata veriyor surekli.. bi kac tane flash player yukledim kurulmadi..yardimci olacak varmi tşk
erdem bilgisayarın usb ayarlarını kontrol et orayla ilgili bir sorun olabilir varsa başka bir usbye tak ordada aynı hatayı veririse sony ericssonun siteden pc suiteyi indir onunla bağla ( windowsun bazı işletim sistemleri telefon bağlandığında otomatik tanımayı yapmıyor bu yüzden sorun veriyor olabilir)telefonomu usb ile pc ye bağlıyorum ama "usb aygıtı tanınmadı" yazıyor napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
ileri aldığın tuşa basılı tutarsan daha hızlı ileri alır bunun dışında bildiğim kadarıyla yapabileceğin bir şey yokmerabalar, benim video oynatıcıdan yanabir sıkıntım var telefonummun modeli w700 videoyu ileri alırken saniye saniye işliyor buda örneğin bir filmin 45.dksında kaldıysanız yeniden açıcanız zaman 5-10 dk beklemek demek bunun kolay bir yolu varmıdır acaba?
ileri aldığın tuşa basılı tutarsan daha hızlı ileri alır bunun dışında bildiğim kadarıyla yapabileceğin bir şey yok
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu bende se g705 cihaz war ama ben bunu pc üzerinden internete bağlıyamadıum acaba ne şekilde nasıl bağlıyabilirim?? yardımcı olursanız çok sewinirim
benim eLim de k790i war ve fotoğraf çekimi mükemmel ama video çekmekte problem yaşıyorum kötü sonuçlar veriyor bunu düzeltmek mümkün mü şimdiden teşekkürler Daha cwp geLmedi yanLız...
bildiğim kadarıyla hiçbir oynatıcı se video oynatıcıdan daha iyi sonuç vermiyor maleseföncelikle cevabın için teşekür ederim
peki tlfnumun desteklediği daha hızlı şekilde ileri alabilen 3gp oynatıcısı varmı?
çoğu oynatıcıya baktım ama ya çalışmadılar, yada videoyu ileri hızlı alamadılar
tlfnum w700
g705 iyi günler bluetooth internet olayından bahsediyorsun sanırım yada ben öyle anladım bluetooth internet özelliğinde bilgisayarı telefon üzerinden bağlayabilirsin telefonu pc üzerinden değilmerhaba arkadaşlar benim sorunum şu bende se g705 cihaz war ama ben bunu pc üzerinden internete bağlıyamadıum acaba ne şekilde nasıl bağlıyabilirim?? yardımcı olursanız çok sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?