SilenTMan3437
Üye
hocam iki sorum olucak se satio ya android kurluyomu bide se wt19i mi seçerdiniz yoksa htc hd2 mi ikisi arasında kaldımda bi yardım
40 TL cıvarlarında seyredıyordur dıye tahmın edıyorum pıyasa arastırması yapıp bılgı edinmeniz isabetli bir adımdır.
En isabetli tercih elbetteki orjnal bataryasıdır. Daha fazla güç veren piller kısa donemde zarar vermesede illaki uzun dönemde cihaza büyük zararlar verecektir.
Orjnal bataryayı ıse TELESERVİCE,ASYATELEKOMİNASYOM'dan orjnal batarya alarak fullyp yanınzda taşımanız daha avantajlıdır.
__________________________________________________________________________________
Peki bu servislerde bataryalar ne kadar? İyi günler.
aga selamın aleyküm SONY XPERİA NEO nun kamerasında bulunan ex armor sensörü nedir?bu telefonun ana kartı kaç paradır şimdi adam sahibinden.com a ilan koymuş arızalı xperia neo anakartı bozuk garantiden düşmüş 2013 ocak a kadar garantili 265 tl ben bu telefonun anakartını garantiden parayla yaptırayım kaç paradır acaba tekrar bozulurmu?
Xperia s Mac aire bağlayamıyorum beklıyorum beklıyorum hata verıyor. programı sıldım tekrardan kurdum pcye format attım telefonu tekrardan actım. olmadı?
arkadaşlar benim bir sorum olacak, avea hattım var acaba neo v ile avea hattı üzerinden 3g (sadece telefondan) internete bağlanılabiliyormu? Avea nın online işlem merkezine giriş yaptığım zaman 3g cihaz kaydet diye bir menü var ancak sony ericson noe v modeller arasında yok demek istediğim bu telefonu aldığım zaman avea üzerinden 3g bağlantı olmayacakmı?
ben,m bütçem en fazla 500 tl oda xperia arc a filan yetmiyo bana kalsa evo 3d alırım
Bugün itibariyle sony xperia s 32 gb almış bulunmaktayım ilk şarj süresi yine kafamı karıştırdı kitapçıkta hiçbirşey yazmıyor teknik özelliklerinde 1750 mah diye söyleniyordu kutuda da bişey göremedim batarya gücüyle alakalı ilk şarjı kaç saat süreyle yapsam uygun olur
merhaba Ben Xperia neo V aldım fakat google store'dan indirdiğim uygulamalar telefon belleğine kaydediliyor. Hafıza kartına kaydetmesini istiyorum ama ayarını bulamadım yardım edermisiniz ?
Xperia neo rootlama yaparken yazılımı değişti telefonun model numarası mt15 iken mt15i olarak gösteriyor pc companion kullanarak onarma yapmaya çalıştığımda telefonunuz değiştirilmiş yazılıma sahip olduğundan güncelleme yapılamıyor hatası alıyorum yazılımı nasıl eski haline getirebilirim bu arada rootlama işlemini tamamlayamadım yani superuser kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ....
Teşekkürler..
arkadaşlar sonyericsson satıo u1 telefon aldım 2.elden..telefonun kamera çekimi süper...ama bir türlü pcsuıte ile bılgısayara bağlayamadım bana yol gösterırımısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?