seckinordu
Üye
bundan önce w 715 vardi onun kamerasi 3 mega pixel idi o daha güzel gösteriyorduslm aleykum benim sony ericsson j 20i telefonum var kamerasi 5 megapixel ama puslu gösteriyor bi bilginiz varmi acaba
Sony Xperia Ray : bir kaç gün önce güncelleme yayınladı. haliyle yükledim. herşey çok güzel. ancak ekrana dokunuşlarda ses çıkıyor ve dokununca titreşim de yapıyor. bunları kapatmak için verilen ayarlara girdiğimde sonuç alamıyorum. acaba başka bir yerden birşeyler mi yapılıyor. yada güncellemenin sorunu olarak devam mı edicek böyle ?
yardımcı olabilen olursa sevinirim.
S.a hocam
ben SE Xperia mini pro aldım 2 ay oldu
2 hafta kullandıktan sonra güncelleme yaptım
güncelleme yaptıktan sonra ekrandaki efekt kayboldu
kilit tuşuna basınca ekran TV kapanır gibi kapanıyodu güncellemeden sonra kayboldu
güncellemeyi nasıl silebilirim yada efekti geri nasıl geri getirebilirim...
yardımlarını bekliyorum...
şimdiden teşekkürler.
selam bende xperia mini var telefonda hafıza kartına nasıl girilir?? ve hafıza kartına attığım temaları ya da oyunları felan nasıl kurabilirim ??
xperia neo kullanıyorum bilgisayarımın ekran kartı ati hd 5570 hdmı destekli telefonumu hdmı kablosu ile ekran kartına bağlıyorum ama hiçbir algılama yok pc de acaba sadece televizyonlarlamı bağlantı kurabiliyoruz
Merhaba, kısa bir sorum olacaktı. Sony Ericcson Xperia Arc aldım, Samsung HM1500 kablosuz kulaklığımı görmüyor. Eşleştiremedim bir türlü, ne yapabilirim?
Şebekeden olabilir. Kayıtlı telefonun ımeı sorgulatıp tekrardan bakarmısınız kaydı yaptran kısı sıldırme ıhtımalını göz önünde bulundurmak gereklisim kartı taktığım halde sim kart yokmuş gibi açılıyor (sim kartı çıkardığımda sim kart çıkarıldı tel yeniden başlatılıyor diyor) seçili ağa bağlanılamıyor diyor
Telefonu fabrika ayarlarına geri Alıp tekrar kurnuz.s.a. bende xperia arc var tli bicimledim bazı sorunlar war
1)home tusu uygulamadan cıkmak icin bastıgımda cıkmıyo
2)pc telimi gormuyo
3)tus kilidini acmak icin ekranda cıkan kaydırma cubugu yok oldu
sorunlarım bunlar yardımcı olabailirseniz sevinirim
slm kardeş benim sonyericsson satio'm var.sistemi symbian s60 v5 (nokia n97-5800sistemi) facedeki videoları izleyebiliyorum ama youtubeden ve başka sitelerden video izleyemiyorumö flash player istiyor.bende var ama düşük versyon galiba,bu videoları izleyebilmek için hangi versyonu tıcam yada ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim...
Arkadaşlar ben Xperia Neo V aldım fakat Samsung kullananlarınız bilir çalışan uygulamalar diye bir widget var ona benzerini benim tel.de bulabilirmiyim, ya da uygulamaları nerden kapatabilirim? Bi sorum daha olucak telefon sürekli internet kullanımı deyip para yiyor üstelik wi-fi da açık ona da çözüm lütfen.... İlgilenen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim
bende güncelleştirdikten sonra gravity project oyununu oynayamıyorum dokunmatik çalışmıyor.nedendir acaba?
Merhaba,
Xperia X10i sahibiyim. Yanımda portatif pilli şarj makinesi yoksa bir ikinci batarya mı taşımalıyım? Batarya alacaksam eğer tavsiye edebileceğiniz bir marka ya da ürün var mı?
Teşekkür ederim. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?