wpp_00
Üye
arkadaşlar bende aino u10i var kulaklık sesi çok düşük çıkıyor ses yükseltme kodu varmı acaba?ses düşük mü çıkıyor bu cihazda yoksa verdikleri o dandik (orijinal)kulaklıktanmı kaynaklanıyor,yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden tşkr
S.a arkadaşlar ben far manager programıyla telefonum üstünde bazı değişiklikler yaptım ama.. Ve telefonum açılırken walkman yazan ekran gelince telefon donuyor ve açılmıyor.. Lütfen yardımcı olun
Merhaba Arkadaşlar Benim Şöyle Bir Sorunum Var.İkinci Telefon Olarak Kullanmak İstediğim SE K770i Telefonuma Yeni Yazılım Atmak İçin Update Service -2.10.10.9 Sürümünü Bilgisayarıma İndirdim.Adımları Takip Ederek Telefonu Pc ye Bağladım.GÜncel Yazılımın Mevcut Olduğunu Söyledi İnternetten Yaklaşık 30 MB Boyutunda Bir Dosya İndirdi.Dil Seçimim Türkçeydi Yazılım Yükledi Adımları Takip Ederek Yeniden Pc den Söktüm Telefonu Ancak Telefonu Açınca Çok Alakasız Bir Dil Yüklenmişti.Ayrıca Dil Değiştirme Menüsüne Girdiğimde de Türkçe Seçeneği Yoktu.Şimdi Telefonu Nasıl Türkçe Yapabilirim..?
Sıkıştım Kaldım Yardım Edin Arkadaşlar
Ayrıca Yardımı Olacaksa Daha Önce Yazılım Atarken Yarıda Kalmıştı Telefon Ekranı Yarım Yamalak Açılıyordu Telefoncu Yazılım Attı Düzeldi Ben Güncellemek İstedim Yeniden Atayım Dedim
Birde Telefon Türkiyeden Hatta Turkcell Kampanyasından Alınma
Yardım Ederseniz Çok Sevinirim
w995 phone_acc.cxc kopyalama yaptım kapandı nasıl acılır?ister pm den sana msn veriyim ordan telini w715 yapalım daha iyi olur ..! sesi artar moding desteği doğru düzgün yüklersen yapılmayacak hiçbirşey yoktur ..!
--------------- Ekleme ---------------
pm gel anlatayım program dışında kıramazsın.
internetten a2 uploader ile bağla telefonun bilgilerine göre yazılım yükle düzelir .
merhaba arkadaşlar..yahu bende se g705 var ama sesi az çıkıyo duyamıyorum.flash atıp,w serisine dönüştürülüyormuş ama korkuyorum bi problem çıkar diye.şimdilik ses yükseltici prolarla zil seslerini yükseltiyorum ama ayrıca flash tema da atamıyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?şimdiden teşekkürler..
eskiden k750 i yi w800 e çevirmek için fremware dosyaları vardı bu dosyalardan w910i için olanını nerden bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?