Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

wpp_00

Üye
selam beyler telefon almayı düşünüyorum bi kaç telefon arasında kararsızım , yurt dışından tanıdık vasıtasıyla getirmeyi planlıyorum bana sony ericsson xperia 2yi yorumlarmısınız. pek bi bilgi bulamadım yani teknik bilgiler dışında. uygulamaları nasıldır tema oyun wifiyı nasıldır cart curt. şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar bende aino u10i var kulaklık sesi çok düşük çıkıyor ses yükseltme şifresi varmı acaba?ses düşük mü çıkıyor bu cihazda yoksa verdikleri o dandik (orijinal)kulaklıktanmı kaynaklanıyor,yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden tşkr

avss123

Üye
ya bnm w995 war üst hoparlörden ses gelio ama alttakinden bazen gelyo bazen gelmio nsl olcak bilen warsa şimdiden teşşekürler

ceset

Üye

Kod la mumkun degil imkansiz oyle bir kod yok. Akustik atarak yapabilirsin

chclion

Üye
S.a arkadaşlar ben far manager programıyla telefonum üstünde bazı değişiklikler yaptım ama.. Ve telefonum açılırken walkman yazan ekran gelince telefon donuyor ve açılmıyor.. Lütfen yardımcı olun

tşkr ederim birde öyle bir deneyeyim

ceset

Üye
S.a arkadaşlar ben far manager programıyla telefonum üstünde bazı değişiklikler yaptım ama.. Ve telefonum açılırken walkman yazan ekran gelince telefon donuyor ve açılmıyor.. Lütfen yardımcı olun

o bazi degisiklikler ve telefon modelin ne dir?

Far Manager telefonun dosya sistemine girer.Yani yaptığınız değişiklik direk olarak yazılıma olur.Öyle bilgisayardaki dosyalarla karıştırıp far manager ile telefon dosyaları karıştırılmaz Paniklenecek bişe yok değişiklikleri yaz eğer geri çevrilebilirse çevirirsin çevrilemezse yazılım atarsın.

Merhabalar

Sony Satio kullanıyorum. Turkcell 3G destek vermiyor. Avea yada Vodafone 3G desteği veriyormu? Saygılarımla...

Merhaba Arkadaşlar Benim Şöyle Bir Sorunum Var.İkinci Telefon Olarak Kullanmak İstediğim SE K770i Telefonuma Yeni Yazılım Atmak İçin Update Service -2.10.10.9 Sürümünü Bilgisayarıma İndirdim.Adımları Takip Ederek Telefonu Pc ye Bağladım.GÜncel Yazılımın Mevcut Olduğunu Söyledi İnternetten Yaklaşık 30 MB Boyutunda Bir Dosya İndirdi.Dil Seçimim Türkçeydi Yazılım Yükledi Adımları Takip Ederek Yeniden Pc den Söktüm Telefonu Ancak Telefonu Açınca Çok Alakasız Bir Dil Yüklenmişti.Ayrıca Dil Değiştirme Menüsüne Girdiğimde de Türkçe Seçeneği Yoktu.Şimdi Telefonu Nasıl Türkçe Yapabilirim..?

Sıkıştım Kaldım Yardım Edin Arkadaşlar

Ayrıca Yardımı Olacaksa Daha Önce Yazılım Atarken Yarıda Kalmıştı Telefon Ekranı Yarım Yamalak Açılıyordu Telefoncu Yazılım Attı Düzeldi Ben Güncellemek İstedim Yeniden Atayım Dedim

Birde Telefon Türkiyeden Hatta Turkcell Kampanyasından Alınma

Yardım Ederseniz Çok Sevinirim

ceset

Üye

Forumda SEtool lite var onu indirin.

Linklerden dosyalari indir. Acilan sayfada altta disket ikonunun yanina tikla:

Fs C-Asia k770

Main Generic K770

Custom: (dil yapilandirmasi icin gerekli)

ustteki ile tr olmazsa:

Yok yine olmadiysa:

Deneyin. SEtool kullanimi vs forumda mevcut hocam. Yalniz verdigim linkler rusca dir ve kayit olmaniz gerekiyor ingilizce kayit bolumu mevcuttur.

camyar89

Üye
Selamlar benim w910i kayar kapak sorunum var normalde kapağı sürükleyince tuş açılıp kapanıyodu arama gelince cevap verebiliyodum. telefoncuya sordum yazılımsal dedi evde Sony Ericsson Update yi kullanarak yeniden güncelledim bi değişiklik yok sizce yazılımsal bi hatamıdır. cevaplarınızı bekliyorum

w995 phone_acc.cxc kopyalama yaptım kapandı nasıl acılır?

--------------- Ekleme ---------------

bende w995 var mesenger dan phone_acc.cxc ye yanlıslıkla kopyalama yaptım telım kapandı bıdahada acılmadı sadece tus takımları acılıyor biriniz yardımcı olsanız.şimdiden tşk ler

camyar89

Üye
eskiden k750 i yi w800 e çevirmek için fremware dosyaları vardı bu dosyalardan w910i için olanını nerden bulabilirim

merabalar sony ericsson c903 için garmin gps programı varmıdır acaba veya güzel bi gps programı da olur çok teşekkürler şimdiden

umut1771

Üye
Allahını Seven Bana Sony Ericsson j105i Teması Bulsun

fthky

Üye
merhabalar
sorumun cevabını eksiksiz şekilde buradan alacağıma eminim.

K750i marka telefon kullanıyorum

eski atari oyunlarının muptelasıyım PC de arşivim var hatta.
herneyse K750i için Vendetta isimli eski atari oyununu aradım fakat bulamadım
bi çok atari oyununu bulmama ragmen bu yok

bazı telefon emulatorleriyle fln bu oyunu oynuyolarmıs galba
symbiyan zıbırtısı fln diyolar bazı sitelerde
acaba k750i de bu oyunu oynamamın bi yolu varmı ??

varsa yardımlarınızı bekliyorum

şimdiden çook teşekkurler

edit : k750i de bu tür emulator vb şeylerin açılmadıgını ogrendim.

acaba normal olarak bu oyunu bulavilecek olan varmı ??

butun atari oyunları var bu yok

--------------- Ekleme ---------------

bir sorum daha onucak k750i telefonum 10 santimden uzak mesafeyi görmuyo bluetooth ta.

uzakdan kumanda olarak kullanamıyorum yani nasıl çozerim ?

bovran35

Üye
mrb bende k530i var bluetootu normal çalışmıyor 10 cm mesafeden anca görüyor . ne yapmalıyım lütfen yardım ..

malimert

Üye
merhaba benim w810i var 2. el almıştım çokta güzel telefon ama mesaj geldi ve imei kılorlandı sordum bi telefoncuya yeni imei yemez dedi atayımmı şimdi telefonu pencereden