Sony Ericsson Hazel Hakkında Görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ene_hanzala

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Hazel Hakkında Görüşleriniz
Arkadaşlar dün burda bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine hazel almaya karar verdim. Bu telefon hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşabilir mi?

fireman87

fireman87

Üye
Tasarım olarak pek hosuma gitmedi, telefon almak için biraz daha beklemelisin diye düşünüyorum.. Ne kadar vericeksin o telefona ?

ene_hanzala

Üye
    Konu Sahibi
400 lira elimde monte var alalı 6 ay oldu ama dokunmatik bana göre değilmiş

technoblue

technoblue

Üye
bence uzak dur sony ericssondan sorunlu telefon. çok başın ağrıyabilir. yazılım hatasıyla çok sık karşılaşabilirsin. ama karar senin. yine de alacaksan çok iyi araştır.

fireman87

fireman87

Üye
Monte'de dokunmatik gerçekten berbat bence, bende beğenmedim ..

Ocean258

Ocean258

Üye
monte'den de bırsey olmaz ama sony ericsson'danda uzak dur bence.. bıraz daha araştır bence 450 Tl ye baya telefon var ortalıkta

ene_hanzala

Üye
    Konu Sahibi
monte güzel telefon bütün özelliklere hemen hemen sahip ama dokunmaktik işte bana göre olmadığı aldıktan sonra anladım. Doknmatiğide güzel ama ben yapamıyorum ... Araştırmalar devam ediyor bakalım ne olacak ? Hazeli secmemin nedeni ise bütün özellikler mevcut hemde fiyatı iyi bakalım hayırlısı ne olcak :)

Schöntürk

Üye
Ben HAZELi al derim. Bende de W810i var. Kaç senedir kullanıyorum şükür tık yok cihazımda (h) Ayrıca Samsung F480 de kullandım ama senin gibi dokunmatiğe alışamadım :ah ve tekrar s.e ye döndüm :evet: Eğer sorun çıkarırsa (ki zor görünüyor, artık telefondan iyice sıkılınca diyeyim :ehe) bir sonraki alacağım telefon tekrar s.e ve hazel olacaktır :oke:

harun22

harun22

Üye
Samsung ve nokia yı yıllarca kullandım ikisindende soğudum ama elimdeki 5 yıllık sony ericsson da tık arıza yok. Çok eski kaldığından kullanmıyorum. Sony i rahatça alabilirsin bence . Bende Xperia Neo alacağım. Sony gördüğüm en sağlam telefondur.

turkuazlele

Üye
hazel kullanıyorum.nokıa'nın değişik modellerini de kullandım.monte'de kullandım...sonyericsson her türlü cep telefonu seçeneği ile en iyisi diyebilirim.dokunmatik kullanamayanlara hazel'i önerebilirim...bir telefoncu'da mutlaka elinize alıp kurcalayın daha iyi anlaşılacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt