Sony Ericsson G705 - Nokia N95 8GB Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson G705 - Nokia N95 8GB Hangisi ?
Merhaba Arkadaslar

Bu aralar telefon almayi düşünüyorum. İlk başta 5800 istiyordum ama dokunmatik mesaj yazmaya alışamayacağım için bu 2 modelden birini alcam.Sizce hangisi ve neden..?

--------------- Ekleme ---------------

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
İkiside (:

merty24

merty24

Üye
sony ericson hakkında fazla bilgim yok hem kendi deneyimimle hemde diğer insanların deneyimiyle n95 8gb diyorum hem burda çoğu kişinin n95 i var yardım almak kolay olur

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
N 95 8gb

futbol123

futbol123

Üye
5800 al bnce n95 8gb da güzel

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle n95 al

ilarisk

Üye
N86 veya W995 al.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Nokia N95 8 GB

robert34

robert34

Üye
n95 8gb al bence

SilentOne

SilentOne

Üye
n95 al

OğuzcanAbi

Üye
n95 derim

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kesinlikle n95.sony lerde gerçekten güzel telefonlar var.ama g705 onlar arasında değil.fiyatı da abartı.g705 alacağına w705-w715 al daha iyi.

OğuzcanAbi

Üye
nokia her zaman ön planda

Lacoste

Lacoste

Üye
g705i kullandınızmı acaba? internet performansı çok iyi ve çok çok şık bir cihaz ama n95 kamera ollarak daha iyi g705 al derim

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
g705i kullandınızmı acaba? internet performansı çok iyi ve çok çok şık bir cihaz ama n95 kamera ollarak daha iyi g705 al derim

internet performansı için mi g705 diyorsun ?

Sony'nin güzel özellikli telefonları çok var fakat her telefonun karizmasına para verirsen yandın

OğuzcanAbi

Üye
internet performansı için telefon alacaksan öle 500 liralık bişi olmaz alın size bununla internetten oyun bile oynarsın farm ville fish wille

danceintheardk

Üye
G 705 kullanıyorum ama kesinlikle N 95 ...Hatta takas bile yaparım msn: [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt