Sony Ericsson C902

Sponsorlu Bağlantılar

Musty_38

Musty_38

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson C902

Yüzlere fokus

Fotoğrafınızda insanlar varsa, Yüz algılama özelliğini etkinleştirin. C902 yüzleri otomatik olarak bulur ve fokus yapar.

Fotoğraf çekme

C902 Cyber-shot™ telefon harika fotoğraflar için tasarlanmıştır. Dışarı açılan lens kapağıyla 5 megapiksel kamera etkinleştirilir. Ekrandaki dokunmatik tuşlarla ayarları yapabilirsiniz.

Karanlıkta

Işık azlığını dert etmeyin. Sabit fotoğraflar için, gerektiyorsa fotoğraf flaşı otomatik olarak çakar. Flaş, BestPic™ modunda ve videolar için de kullanılabilir.

Yaşamınızı paylaşın

Fotoğrafları başkalarıyla paylaşmak için çekeriz. C902 ile kendi blogunuz olacaktır. Fotoğraflarınızı, hatta videolarınızı gönderin! - birkaç saniye içinde herkesle paylaşın.

(c702 den sonra alacağım tek telefon) :oke:

• Beğen
Tepkiler: tragedie

Musty_38

Musty_38

Üye
    Konu Sahibi
yorum yokmu arkdaşlar

zafeer

Üye
çok güzel bi tel benim en çok sevdiğim tel de c905 sen bide ona bak

canerius45

Üye
Güzel telefonmuş hakketten.Hakkını vermek lazım.

uranus666

Üye
bende var :D süper bi şey daha önce k800i kulandım ve k850i düşünüyordum ama bunu gördükten sonra düşünmeden aldım

royalflush

royalflush

Üye
param olsa tereddüt etmem alirim süpper bi telefon

Relic Hunter

Üye
Ben kullanıyorum gerçekten harika bir telefon...

hamza96

hamza96

Üye
spr telefon ben onu alcaktım son anda karar değişip T700 aldım:D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Güzel bir tel.

myilmaz5

Üye
fiyat nedir bilgisi olan varmı 2. el piyasası??

mahseer898

Üye
2. eli 300-400 arası telefona söz yok eger yanlıs hatırlamıorsam sınıfının en iyi fotograf ceken teli diyebilirim süper bi alet ancak ya c901 yada c902 2 sinden biri ama buda ii .)

Nexus__

Nexus__

Üye
arkadaşlar bende var bu telefon, yurt dışından aldım. 4gb hafıza kartıda aldım orijinal sony ! daha 3-4 aylık. çok mükemmel bi cihaz, resim çekimleri harika ..! özellikle doküman çekimler :D süper !!!! nasipse xperia alacağım. c902 ile ilgilenen varsa pm atsın..!

escape_454

Üye
gerçektende güzel telefon ben telefonu yurt dışından getirdim Türkçe kullanamıyorum bunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirm..

kinng

kinng

Üye
gercekten guzel telefon ama bnm tercihim k850i

erman016

Üye
bende de suan c902 var fakat yurt dısından geldıgı ıcın turkıyede kullanamıyorum kırdırmam gerekıyormus bursada bunu yapıcak kımse bulamadım programının olmadıgıını soyledıler ben bu telefonu kullanmak ıstıyorum ne yapmam gerekıyor suan da bılmıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar...

Nexus__

Nexus__

Üye
bende de suan c902 var fakat yurt dısından geldıgı ıcın turkıyede kullanamıyorum kırdırmam gerekıyormus bursada bunu yapıcak kımse bulamadım programının olmadıgıını soyledıler ben bu telefonu kullanmak ıstıyorum ne yapmam gerekıyor suan da bılmıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar...

ben tr ye geldiğim de tim e gidip pasaportuma işlettirdim. ve 1-2 gün içerisinde aktif oldu hattım. Eğer varsa tanıdığın rica et yaptırın. Eğer yoksa telefoncular bu işi hallediyor 30-40 tl ye pasaport bulup işletiyorlar. yoksa başka yolu yok bildiğim kadarıyla !

Takipçi Satın Al

Üst Alt