Sony Ericsson C902: James Bond'un cebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi

Ajanlara has cep telefonu: Sony Ericsson, C902'nin özel bir sürümünü piyasaya sürecek...

Sony Ericsson C902: Yeni ajan cep telefonu.

James Bond rolündeki Daniel Craig yeni macerası "Quantum of Solace" (Türkçe: Bir Kuantum Teselli) de Sony Ericsson C902'nin sınırlı sayıda üretilmiş bir sürümünü kullanacak.

007'nin cep telefonu filmin gösterime gireceği kasım ayından itibaren ajan olmayanlar için de satışa sunulacak. Sony Ericsson'a göre bu özel sürüm titan-gümüş renkte olacak ve C902 ile aynı teknik özellikleri paylaşacak. Birçok James Bond içeriği, film fragmanı ve James Bond cep telefonu oyununun demo sürümü sunulan diğer ekstralar arasında.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bilgiler İçin Teşekkürler..Resimlerde Benden Olsun:)

ejdeerhan

Üye
manyak bişiii yhaaa:oke:

west_advisory

west_advisory

Üye
Güzel bir seye benziyor ama icerigine bakmak lazım diger telefonlardan ayıran özellik vs vs.

abraham

Üye
arkadaşlar size birey dieyim mi bu telefona daha önce baktım almanyadaki arkadaşım bunu kullanıyor kamerasından bahsetmeye gerek yok zaten 5 megapixel kullanımı kolay kullanışlı ama biraz karışık her sony de oldugu gibi telefon güvenligi yok ayrıca o süper bir telefon

uranus666

Üye
bende var telefon gerçekten kaliteli özllikle video çekimi beni baya şaşırtı,danimarkadan sağolsun bi abi getirdi ,türkiyeye yakında gelecekmiş alacaklara tavsiye ederim

saffah61

saffah61

Üye
ii telefon benim kardeştede var:D

gentlement39

gentlement39

Üye
erıcksson super foto cekebilir ama uygulamalarda nokıanın ustune dunyada telefon yok
bende ılk cıktıgında k750 almıstım fotosu gercekten superdı ama sımdı n78 olarak yukleyemedııgm program yok telefona onun ıcın erıcsson 10 mılyarlık telefon cıkarsa cokta tın ınadına NOKİA :) :) :)

Nexus__

Nexus__

Üye
bu telefon için söylenecek söz; Mükemmel !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...