Sony Ericsson C702 kampanyasi....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson C702 kampanyasi....


Sony Ericsson C702 Türkiye'de
Sony Ericsson, Ağustos ayında yine National Geographic ile düzenlediği "Maceranı Paylaş" fotoğraf yarışmasının bir uzantısı niteliğini taşıyan kampanyayla doğa, macera ve fotoğraf meraklılarına özel bir paket sunuyor. Sadece Teknosa mağazalarında geçerli bu kampanya ürün stokları ile sınırlı olacak.



Sony Ericsson Cybershot C702
Tozdan, çamurdan, su sıçramasından bağımsız olarak her an her yerde fotoğraf çekebilmek için geliştirilen Sony Ericsson Cyber-shot telefon C702 aktif hayat tarzından ödün vermek istemeyenler için tasarlandı. Ürün, kamerayı tek elle dahi rahatça sabitleyerek anı yakalayabilme imkanı sunan ergonomisi sayesinde kullanıcı tek başınayken de en güzel fotoğrafları çekebilmesini sağlıyor.



Sony Cybershot C702 Teknosa mağazalarında
Sony Ericsson Cyber-shot telefon C702 Eylül ayında ilk olarak sadece Teknosa mağazalarında satışa sunulacak. Ekim ayı itibariyle ise tüm pazarda bulunabilecek. Dahili GPS ile Sony Ericsson Cyber-shot telefon C702, fotoğraf çekme ve sınıflandırmaya yeni bir boyut getiriyor. Fotoğraf çekildiği anda dünyanın neresinde olduğunuza dair konum bilgileri otomatik olarak fotoğrafa ekleniyor. Ayrıca C702'deki cep telefonları için geliştirilmiş Google Maps gitmek istediğiniz yere doğru size sesli olarak rehberlik yapıyor.



Sony Ericsson C 702 - 3.2 megapiksel kamera
Sony Ericsson Cyber-shot telefon C702'nin 3.2 megapiksel kamerası ile istediğiniz her yerde fotoğraf çekebiliyor MMS ya da bloglamayla anında arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Modelde bulunan Yüz Tanıma özelliği sayesinde fotoğrafını çekmeye çalıştığınız kişi, aldığınız görüntünün neresinde olursa olsun otomatik olarak odaklanabiliyor; daha artistik fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Fotoğraf Düzeltme özelliği ise fotoğraf çekildikten sonra ışık ayarı düzeltilmesini sağlıyor.
 


eQooo

eQooo

Üye
güzel makina saolasıun...
 
Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Bir sey degil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt