Sony Ericsson Arc S yada Sony Xperia U ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Arc S yada Sony Xperia U ?
Arkadaşlar telefonumu değiştiricem 1000 lira kadar bir bütcem var . İlk başta Xperia Uyu beğendim ancak 100 lira daha fazla verip daha geniş ekranlı olan ve performansı daha iyi olan Arc S kafama yattı . Birde bir şüphem var Sony ile Ericsson ayrıldı . Arc Sde o yüzden güncelleme falan sıkıntı olurmu . Sizde U mu ? Arc Smi ? Şimdiden teşekkür ederim :)

61semih

61semih

Üye
arc s hizli al da 900tl ;)
arc s derim.u nun 4gb hafızası yükseltilemiyor ve ekranı çok küçük

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için teşekkür ederim , arc s de oyunlarda güzel oynanır dimi ?

furkan176

furkan176

Üye
Bencede Arc S,U nun hem ekran küçük hafıza yükseltilemiyor ve sar ı çok yüksek(1.6) ve donanım olarakta arc s daha mantıklı.Güzel oyun oynanırmı demişsin bnce oynanır ama kullanan birisinin cevap yazması daha doğru olur.

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkür ederim , bir buçuk hafta sonra sorumluluk sınavına giricem vermem gerek 2 dersim var verdiğim anda alıcam inşallah babamla anlaştık dualarınızı bekliyorum çok sağolun yorumlarınız için :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kesinlikle Arc S.
U'da 1 Gb ram olsaydı U derdim belki ama ikisi de 512 ram ve Arc S'in ekran ve harika tasarım artısı var.
U'nun çift çekirdek olması biseyi degistirmez son zamanlarda çekirdek degil ram sıkıntısı oluyo oyun konusunda..

TheMadness

TheMadness

Üye
Xperia Sola'ya da bak bence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Xperia Sola'ya da bak bence

O da 512.
Dedigim gibi suan için çift çekirdek olması bisey ifade etmez.Ram gerekli, fiyatı o civarlarda 768 yada 1 gb ramli model varsa söyleyin aksi taktirde arc s en mantıklı olanı.

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arc s alıcam heralde , 1000 liraya htcnin güzel oyun oynanan telefonları varmı peki ?

furkan176

furkan176

Üye
O da 512.
Dedigim gibi suan için çift çekirdek olması bisey ifade etmez.Ram gerekli, fiyatı o civarlarda 768 yada 1 gb ramli model varsa söyleyin aksi taktirde arc s en mantıklı olanı.
Ace 2 vardı fiyatı tam bilmiyorum ama bu civarlardaydı 768 ram çift çekirdek

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Arc s :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt