Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Ericsson aino türkiyeye ne zaman gelecek ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
Sony Ericsson aino türkiyeye ne zaman gelecek ?
Sony ericsson uzun zamandır kızağa çekilmişt, yeni modelini türkiyeye ne zaman getirecek acaba ? biglisi olan paylaşırsa sevinirim..
ellinika
Üye
SonyEricsson'u aradığımda ilk çeyrek dediler. İlk çeyrek geçti, aradım ikinci çeyrek dediler. Spot alınsa, spotların da fiyatları birden bire indi sanki... Bir keresinde sordum, 1050 istemişlerdi, şimdi kayıtlı 850 lere çok rahat bulunuyor.
Uruloki
Üye
valla bende aynı sorundan muzdaribim bende satio istiyom ama yok banada aynılarını dediler
aino'nun az gelişmiş dokunmatik ekran olayı yüzünden fazla tutulmadığını düşünüyorum, şu anda hepsiburada da bulunuoyr.
club-su_88
Üye
bende var aiono kuzenım almanyadan getrdı telefonu acmadım daha ama sadece foto cekmek ıcın kulanıoodum..bu telefonların dokumatgınde sorun varmıs o yuzden uretım drdurulmus. cok az kısıde var.. benımde dokumatgı bozuk tusla calısıyo yaptrmasını sordum parcası olmadgı ıcın yapmadıklarnı soledıler.. kacak yerlerde cın marka takıp yapıolar 50 tl ye bnde yaptrmadım tuşlu daha guzel..zaten satıyorum 600 e almak ısteyen varsa bnı arasın 05549067421