bendede c902 var takasla geldi yurtdışından c510 un yerine.ama sürekli reset atıyor servise gönderdim sözde yapmışlar ama hala reset atıyor cihazın mevcut yazılımı r3eg004 olarak gözüküyor.ilk sayfada c902 için verilen sürüm en yenisimi hocam ben ayrıyetten başka bi siteden r3a037 indirdim bunumu yüklemeliyim sizin ilk sayfada vermiş olduğunuzu mu?bu arada yükleyebilirsem reset sorunum hallolurmu lütfen yardım!!!
Ya kardeshler bende tel w710 flash menu ve walkman playerin skinin deishtirmek istiyorum bana custom gereklimi? Ve customu nerden bulabilirim? Fbn ve mbn var tek custom yok. Bi yardim edin lutfen
Ya kardeshler bende tel w710 flash menu ve walkman playerin skinin deishtirmek istiyorum bana custom gereklimi? Ve customu nerden bulabilirim? Fbn ve mbn var tek custom yok. Bi yardim edin lutfen
bendede c902 var takasla geldi yurtdışından c510 un yerine.ama sürekli reset atıyor servise gönderdim sözde yapmışlar ama hala reset atıyor cihazın mevcut yazılımı r3eg004 olarak gözüküyor.ilk sayfada c902 için verilen sürüm en yenisimi hocam ben ayrıyetten başka bi siteden r3a037 indirdim bunumu yüklemeliyim sizin ilk sayfada vermiş olduğunuzu mu?bu arada yükleyebilirsem reset sorunum hallolurmu lütfen yardım!!!
benimde ilk sayfada pasa gibi anlatimim var hocam oku oku uygula yazilim linkleri orda ... dil dosyalari orada... herseyi anlattim. daha fazlasini istiyorsan kargoyla gonder telefonunu bana ...
simlock a gelince Aerix veya Omnius la yapabilirsin fakat ikiside ucretli oldu programlarin.
arksdaş yardım lazım elimde aino u10 var acoustic atacağım ama a2 uploader cihazı tanımıyor unknown chip gibi birşeyler yazıyor far manager da hata veriyor nasıl yaparız bunu
hepsi kurulu win xp sp3 var diğer cihazlarda sorun çikarmadı ama bununla oynama yapamıyorum bide far manager dan acoustic yükledim ama şimdi telefon açılmıyor ana ekrana kadar geliyor sonra donuyor yani telefona sıfırdan yazılım atmam lazım
yazılıö attım faka telefon ingilice oldu türkçe lng yi bulamıyorum cihaz cid 53 omnius la yazılım attımbide gereksiz dosyaları nasıl silebilirim far manager hata veriyor zaten far manager yüzünden telefon çökmüştü
herşey tamam r1ba072 western europe yükledim ama gereksiz dosyaları nasıl sileceğim far manager hata veriyor ve donup kalıyor zaten bu yüzden telefon çökmüştü