Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Ericsson 1000 Games | Dev Arşiv | ..!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Sony Ericsson 1000 Games | Dev Arşiv | ..!
| Dev Arşiv |
Part 1
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| Dev Arşiv |
Part 2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Odysseus
Üye
Yine harika bir paylaşım Coşkun teşekkürler.
Türkün_Dostu
Üye
coşkun senden bi yoğun istek istiyeceğim acaba tek tek resimleriyle tek tek ayrı ayrı linklerde konu açarmsın oyunlar çünkü bu 1000 adet oyun içerisinde ekranıma ve zevkime uymayan yüzlerce oyun bulacağıma eminim tek tek ve ekran boyutları ve reismleriyle koyarsan çok sewinirim bu arada yukarıdaki resimde çıplak bir sansürlü bayan resmi gördüm ayıp
sonra adem altıntaş senide şikayet eder mazallah dikkat et
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
He yok Adem bi sorun yapmaz .. Bu arada tek tek oyun zaten veriyorum sen iyice araştır resimli önizlemeli bir sürü ekledim siteye onlardan bakın .. Ki zaten günden güne ekliyorum Yoksa bana da acı Eyüp az bişiy değil bu 1ooo oyun
Eyvaah ben bunu gözden kaçırmışım. Ayıp ettin Eyüp yani. Durup dururken ego mu tatmin ediyorum ben. Üzdün beni gönlümü al.
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Evet Eyüp dediğini yapmalısın bence Hem bu arda buzlar kırılmış ve erimiş olur belkide .. Gerçi Adem kendi tarafındakileri kırmış da ..
Türkün_Dostu
Üye
tamam tamam çok özür dilerim takılıyodum bende aldım gönlünü oldumu psu paylaşımlarda süper son eklediklerin bu arada süper oyunlar eklicem bende herkes indirsin koyuyoyorum ben kolay kolay siteye oyun koymam çok kaliteli oyunlar adem şaka yapmıştım üstüne alınma ego tatmin etmediğini bende biliyorum da takılıyım dedim hadi allaha emanet
Odysseus
Üye
Tamam aldın gönlümü. Arkadaşlar arasında kırgınlık olmaz. Şaka yaptığını biliyorum.