PremiumWork
Üye
-
Konu Sahibi
-
beyler xperia pro yada xperia neo v almak istiyorum lakin ics güncellemesi kesin gelcek mi ve ortada bir tarih var mi? Ayrica xperia pro gta3 pes 12 gibi neo v nin sıkıntısız actigi oyunlari acarmi ics gelirsi yüz tanima özlligine sahip olucak mı bilgisi olanlar cevaplarını esirgemesin tessekkür ederim simdiden!!!!
neo v deilde neo al derim çünkü kamera neo v de 5 mp exmor r sensör yok neoda ise 8 exmor r sensör var media markt da fiyatı neo nun 989 tl xperia pro nun neo ve neo v den bir eksisi var ekranı led değil lcd
ıcs güncellemesine de gelince zaten su anda neo v nin güncellemesi geldi neo nun da yakında gelecek prodan haberim yok 4.0 da yüz tanıma var kullanan arkadaşlar söylüyor birde 4.o a gecen arkadaşlar memnun değil 4.0 da bayağı kasıyor telefon neden dersen sony 4.0 ın ilk beta sürümünü çıkardı ki 4.0 daki problemleri şikayetleri değerlendirip 4.0 ın üst ıcs sinde sorunları düzeltsin
bu arada kvkda çalıştığımdan bu kadar bilgiliyim ben baskaları gibi emin olmadan konusmam
xperia pro al güncelleme haziran başlarında gelcek zaten xperia serisinin hepsi alcakben pro kullanıcısıyım gta 3 hiç kasmıyor asphalt 6 HD aynı şekilde kasmıyor
Yuz tanıma olayı var mı xperia proda?
Reis bu telefon satılmıyor diye biliyorum kime sorduysam yok dediler olsa saden xperia pro ile xperia neo kiyaslardim
Neo V biliyorum her şey ayni kamerada exmor r sensörü yok ve 5 mp. satilan bir yer varsa sölede bakalim üstad!
Yuz tanıma olayı var mı xperia proda?
bende xperia ray var onda var 4 gümcellmesiide varsony mükemmel pişman olmasın emin ol
dediklerinin hepsi mevcut yüz tanıma hariçXperia pro ya ics gelince yüz tanimada gelir sanirim.Son bir sorum var beyler xperia pronun yaninda ekrani kilitmeleme tusu var mi ve yakınlık sensörü mevcutmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?