sony ericson xperia x10 için resmi android market güncelleştirmesini yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlp_53

tlp_53

Üye
    Konu Sahibi
sony ericson xperia x10 için resmi android market güncelleştirmesini yayınladı
telefonunuzu hemen guncelleyın ve android market e kavusun arkadaslar yanlız Sony Ericsson PC Companion 2.0 ile şimdilik olmuyor bu linktekini kurup guncelleyin .

not : telefonunuzda zaten en yeni yazılım yüklü diye uyarı gelse bile guncelleyin

mc_shekil

mc_shekil

Üye
telefonunuzda zaten en yeni yazılım yüklü diyor :cnfsd::cnfsd:

tlp_53

tlp_53

Üye
    Konu Sahibi
yinede güncellestir market uygulamalar menusunde sizi bekliyor :bye2:

mc_shekil

mc_shekil

Üye
kardeş defalarca güncelle dedim olmadı..bilgisayarda Sony Ericsson PC Companion 2.0 ile defalarca güncelle dedim yine de olmadı sende nasıl olmuş anlamadım :allalla: :allalla:

tlp_53

tlp_53

Üye
    Konu Sahibi
bunu ındir kur dostum .

--------------- Ekleme ---------------

sony Ericsson PC Companion 2.0 ile olmaz update service yi kullanmanız:evet: lazım arkadaslar

şimdilik sadece ucretsiz uygulamalar gorunuyor zamanla onunda guncellestırmesı yayınlanır. sonyerıcson yakında Gingerbread 2.3.3 u de yayınlayacak

mc_shekil

mc_shekil

Üye
hımm öylemii bakalım deneyeyim

şuan yüklüyor...ama yüklü olan herşey gidecek bide market çıkmazsa o kadar programı tekrar kur yükle bi ton iş valla

Tamamdir kardeş saolasin market geldi çok şükür bide sesli mesaj okuma özelliğide eklenmiş

kaan_tk

Üye
haberin için tşk kardes x10i farkini gene yaşadik

zızzz

zızzz

Üye
vallahi güzel haber bir de ben deneyeyim.

süper ya arkadaşlar hemen güncelleyin derim.zaten benim telefon kararsızlaşmaya başlamıştı.taracıcıdan durupdururken çıkıyordu. İyi oldu bu güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt