Sony Ericson W205 Yazılım YARDIM!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taccoist

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericson W205 Yazılım YARDIM!!
telefonu bugun aldım ancak yazılımı degiştirmek istiyorum son guncellemeli olan yazılım gerekiyor cunku turkcell kampanyasında alındıgı için içersinde bircok turkcell bileşeni var ve ben bunlardan nefret etmeye başladım link verebilecek yada nasıl yapıldıgını yazarsanız sevinirim sıfır sistem de kurabilirim eger giderilecekse update yapabilirim

VolBlood

Üye
sony erıcsson un sıtesınden update servıce ı ındırdım ben ordan guncelleme yapıorum yazılımı ama aynı yıne deısen bıse olmuor bırı yardım etse????? W 205 malum....

adonis86

Üye
arkadaşım turkcell bileşeni derken neyi kast ediyorsun
eğer turkcell menüyü kastediyorsan o turkcell hatlı tüm telefonlarda var yapabileceğin bir şey yok
eğer içindeki resim müzik gibi şeylerden bahsediyorsan ve telefondan silmene izin vermiyorsa telefonu usb ile bilgisayara bağlayı telefon yada hafıza kartı üzerinden ( içerik hangisindeyse) silebilirsin
yinede ben güncelleme yapmak istiyorum dersen iki şansın var
ya telefonun ayarlar kısmından güncelleme servisini aratacan ordan yüklüyeceksin (not ücretsiz değil kontör gider)
yada se nin siteden update serviceyi yükleyecen
(tabii bu iki yöntem telefonun için yeni yazılım varsa içe yarar)
eğer hiç biri işe yaramadıysa yapabileceğin tek bir şey kaldı tüm içerikleri ve rehberi hafıza kartına attıktan sonra (tabii notlara yazdıklarının silineceğini bilerek onları hafıza kartına atamassın)
telefonu fabrika ayarlarına döndürmek
bunlardan biri mutlaka işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt