sony ericson g705 " flas proğramı indirmem gerekio nasıl yapıcam sölermisiniz..

Sponsorlu Bağlantılar

byblog

Üye
    Konu Sahibi
sony ericson g705 " flas proğramı indirmem gerekio nasıl yapıcam sölermisiniz..
flash proğramı indirmem gerekio nasıl yapıcam .....

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bildiğimiz ADOBE flash player sa Gir adobe nın sitesine oradan indir veya forumlara bak mutlaka bulursun

dereder

Üye
g705 mobil tv tamamdır vodafon nekadarda desteklemedi desede aldırmayın sadece live ayarlarını alın vede hemde bedava seyrede biliyorum
240*320 hd kalitesinde. telofon modelini degiştirmeyle customize dosyasıyla vesa ire programlarla alakası yok bu işin. telofonunuz 3g kapalı olsa bile gprs ile baglantı kura bilirsiniz .ayarları veriyorum. g705 telefonunuzun ayarlar bölümünden bağlantı bölümüne ilerleyin daha sonra internet ayarlarına gelin internet ayarlarına tıklayın kulanılan hesap vodafone live yazınız APN:vflive yazınız kullanıcı adı vodafone parola vodafone giriş istegi kapalı ip adresi bişey yazmayın giriş istegi kapalı dns bişey yazmayın kimlik dogrulama pap olsun data sıkıştırma kapalı başlık sıkıştırma kapalı proxy ayarları açık birden fazla daha sonra akış seçeneklerine gelin yapmış oldugunuz ayarları akış seçeneklerinden seçiniz aşşagıdaki linkten rarlı dosyayı indirip uygulamayı rardan çıkartıp dosyayı telofonunuzun herhangi bir klasörüne atınız atmış oldugunuz klasöre gelip istediginiz kanala tıklayıp artık tv izleye bilirsiniz

efkan05

efkan05

Üye
selam bende g705 kullanıcısıyım ayarla hakkında bilgi vermişsin ama ben ayarı yapamadım vede gerekli dosyayı indirdim telefonada attım ama telefona attığım veriyi bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

ayarlamayı yaptım sonunda gözden kaçırdığım bi yer varmış eline sağlık dostum çok saol :oke:

dereder

Üye
önemli degil dostum [email protected] ekle başka konularda da yardımcı olurum msn youtube temalar opera mini telofon modelini degiştirmek ...:oke:

dereder

Üye
Ok kısa zamanda

:oke::oke:

efkan05

efkan05

Üye
selam 2 gündür yine mobil tv yi seyredemiyorum bu bölgede sorunmu var anlamadım sen seyrediyormusun hala?..

dereder

Üye
hertürlü seyrediyorm sorun yok

menesis

Üye
arkadaşlar deiğiniz gib yaptım ayarları rardan cıkarıp diğer klasörünede attım acılıor klasör daha snra tv kanalını sectiğimde bir süre snra 'iletişim hatası tekrar deneyin veya operatörünüze başvurun.' diye yazı çıkıyor yardım olursanız memnün olurum...

baraktas

Üye
dostum g705 için flash programı varmı? birde telefon laptopla bluetooth baglantısı kuramıyor. benim bilg toshıba bunun yüzünden mi bilmiyorum. çünkü acer ile baglantı kurabiliyo bunun hakkındda bi görüşün varsa ve hemen yazarsan sevinirim eyvallah...

bu telefonla uyumlu bir msn prog var mı biliyor musun???

gitaris52

Üye
arkadaşım dediğini aynen harfiyen yaptım ama tv kanalları sembolleri geliyor üzerine tıklayınca tv yerine vodafone live sayfası açılıyo yAARDIM lütfen

gitaris52

Üye
arkadaşım bendede g705 var tv izlemem için bana yardımcı olursan sevinirim senden habe rbekliyorum...

oktun

Üye
slm arkadaslar bende youtubeden vıdeo ızleyemıyorum yardımcı olurmusunz şimdıden tşkler

GeNec

GeNec

Üye
ya arkadaslar bu flash yükleme olayını güzelce izah edermisiniz bi türlü bulamadım tam detaylı acıklayacı bi konu plss...

altanismet

Üye
arkadaşlar g705 için flash player indirebilecegim bir adres yada internet uzerinden video izleyebileceğim herhangi bir program varmı yardımcı olursanız sevinirim

Playland

Üye
g705 mobil tv tamamdır vodafon nekadarda desteklemedi desede aldırmayın sadece live ayarlarını alın vede hemde bedava seyrede biliyorum
240*320 hd kalitesinde. telofon modelini degiştirmeyle customize dosyasıyla vesa ire programlarla alakası yok bu işin. telofonunuz 3g kapalı olsa bile gprs ile baglantı kura bilirsiniz .ayarları veriyorum. g705 telefonunuzun ayarlar bölümünden bağlantı bölümüne ilerleyin daha sonra internet ayarlarına gelin internet ayarlarına tıklayın kulanılan hesap vodafone live yazınız APN:vflive yazınız kullanıcı adı vodafone parola vodafone giriş istegi kapalı ip adresi bişey yazmayın giriş istegi kapalı dns bişey yazmayın kimlik dogrulama pap olsun data sıkıştırma kapalı başlık sıkıştırma kapalı proxy ayarları açık birden fazla daha sonra akış seçeneklerine gelin yapmış oldugunuz ayarları akış seçeneklerinden seçiniz aşşagıdaki linkten rarlı dosyayı indirip uygulamayı rardan çıkartıp dosyayı telofonunuzun herhangi bir klasörüne atınız atmış oldugunuz klasöre gelip istediginiz kanala tıklayıp artık tv izleye bilirsiniz

Ya kardeş iyi güzel yazmışsın da benim g705 in internet ayarların da sadece KULLANILAN HESAP ve YEREL BAĞLANTIYA İZİN VER var öle apn parola kimlik doğrulama gibi şeyler yok bulamadım bitürlü...bi kez daha izah etsen ayrıntlı bi şekilde...ayrıca kullanlan hesabı da vodafone live yptğmda gprs den yararlanamyrm :hmmm

bedirsefil

Üye
gardaş kanalın üstüne tıklıyom görüntü mörüntü yok:) bi sayfa geliyo ama ekran yok bi yardımcı oluversen