Sony Ericson hala kullanılırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pureorhybrid

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericson hala kullanılırmı
arkadaşlar arc s alcam ama sony,, ericsondan hisseleri almış yani ericson cihazlarda çıkan sorun eskisi gibi hallolurmu?
 


enterneoll

enterneoll

Üye
sony ericson değilde Sony oldu adı pek sorun olmaz bence.
 
Xelord

Xelord

Üye
Arc kötü bir cihaz değil, nerden ne kadara alıcan sıfır mı alıcan fazla para etmez bence. 2013 telefonları çıkacak bekle istersen biraz bak gör, olmadı yine alırsın. (sıfır alcaksan hiç alma derim ben)
Neyse onlara en son 4.0.4 güncellemesi geldi orda da kaldı. 4.1 gelmedi. Gelmeyecek de. Sony: Güncellemeyi kesmeyeceğiz" şeklinde bir şeyler demişti. Yani şöyle olur 4.0.4 ün üzerine ufak çaplı bir sorunu gidermek amacıyla bir güncelleme olur. Bence o da olmaz orda kaldı yani. :/
 

pureorhybrid

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten bana güncelleme gelmesede sorun olmaz..peki ne zaman almamı önerirsin ??
 
Xelord

Xelord

Üye
Nasıl ne zaman? kendimi iyi ifade edemedim heralde. Benim demek istediğim şey: "Sony ericsson kullanılır, ben de ray var gayet güzel iş görüyor. Arc S daha da iyidir. Seni mutsuz etmez. Ama teknoloji çabuk gelişiyor tek çekirdek işlemcisi var 512mb rami var. Sony 4 çekirdek 1.5 ghz, 2gb ramli telefon çıkaracak ama tabi bunun fiyatı da sağlam olur. Dediğim gibi seni arc s de mutsuz etmez güzel telefondur ama kaç para verecen, bütçen ne kadar, kazıklanmış olma yani onu demek istiyorum. Ben de piyasayı çok iyi bilmiyorum ama bir araştır yani. Xperia acro s,sola,p, u filan var bunlara da bir bak istersen."
 

majes2008

Üye
Bende xperia p alıcamda sizce nasıl
 
Xelord

Xelord

Üye
bence güzel telefon çift çekirdek 1gb ram, 16gb dahili hafıza. En büyük sorun, hafıza kartı takamıyorsun. Yani 16gb'ın var o kadar. onun da bir kısmını tel kullanır zaten. sana kalsın 12-13 (tahminen yani bilmiyorm ne kadar kalır) Bana yeter diyorsan al :)
 
OPC

OPC

Üye
Xperia P iyidir, bu saatten sonra Arc S alınmaz bence
 
Superfan

Superfan

Üye
Sorun çıkmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt