papakudioflu
Emekli Yönetici
neden geç kalmış olayım ki? Daha elime alıp nasıl bi şey olduğunu bile görmedim.
Ben gordum sen de gorunce gecen zamana aciycaksin bence.
neden geç kalmış olayım ki? Daha elime alıp nasıl bi şey olduğunu bile görmedim.
Ben gordum sen de gorunce gecen zamana aciycaksin bence.

belli başlı bi kaç tane oyun olursa almamam için sorun kalmaz![]()
eğer cfw işine devam edersen elindeki telefonun özelliklerini bizimkilere uygulamaya çalışmanı öneririm yapamasan bile aramaların seni ilginç bilgilere götürür ben htc desire hd ile baya haşır neşir oldum sürekli nasıl benzetebiliri idye uğraşıyorum ve çok değişik şeyler buldum arın son sınav sonra vercem coşkuyo siteye
Hangileri soyle belki de vardir
öncelikle hayırlı olsuneğer cfw işine devam edersen elindeki telefonun özelliklerini bizimkilere uygulamaya çalışmanı öneririm yapamasan bile aramaların seni ilginç bilgilere götürür ben htc desire hd ile baya haşır neşir oldum sürekli nasıl benzetebiliri idye uğraşıyorum ve çok değişik şeyler buldum arın son sınav sonra vercem coşkuyo siteye
nba en önemlisi. NFS hot pursuit, gangstar, FIFA ve bikaç küçük oyun![]()

Rambo avatarının aynısından istiyorum ama sakallı ve şalvarlı olanından![]()
Hazır vardı. Google'a Rambo Linux logo yazınca çıkıyor.
Bunlar zaten var furkan![]()

Avatarımın aynısını önermiyorum. Şalvarlı sakallı model olsaydı tamam da, sadece yazı eklemekle aynı avatarı kullanmak bana mantıklı gelmiyor...
güle güle kullanın![]()

Avatarımın aynısını önermiyorum. Şalvarlı sakallı model olsaydı tamam da, sadece yazı eklemekle aynı avatarı kullanmak bana mantıklı gelmiyor...