Sony bravıa kdl-40z4500 lcd tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tzt

Üye
    Konu Sahibi
Sony bravıa kdl-40z4500 lcd tv
SONY BRAVIA KDL-40Z4500 LCD TV

EKRAN GENİŞLİĞİ: 40"(102cm) Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: 80.000:1 Kontrast
PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Bravia Engine 2
DLNA Network
MotionFlow 200 Hz.

noumasel

Üye
z serisinin ilk cihazı. biraz daha fark ödeyerek z5500 alarak engine 3 işlemcisi olan bir cihaza sahip olabilirsiniz.

andomarda

Üye
evet biraz daha fazla ödeyerek z5500 modeli olabilir.Fakat neden olsun z4500 modeli Sony firmasının 200hz özelliği ile dünyada ilk olarak tüetici ile buluşturduğu bu cihaz dokunmatik tuş takımı,Dlna özelliği ile gene bir ilk olmayı başaran bir model.Ayrıca tasarımı z5500 modelinden şahsi kanaatimce daha harika.Hem fiyat uygun hemde görüntü kalitesi arkadaşlar kelimenin tam anlamıyla süper.

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Evet arkadaş haklı neden fazla ödeyecekmişiz bence dünyanın ilk 200 hz ürünü ise kesinlikle daha özenle üretilmiştir. Bence 40Z4500 şu anda çok mantıklı fiyatlarla satılıyor bence bu ürün tercih edilmelidir...

RASTAFARİ

Üye
Z4500 ilk çıkan 200 hz olmasının yanında çerçeve tasarımıylada fark yaratan bir lcd. görüntü kalitesi bravia engine 2 kullanmasına rağmen z5500 ile yakın. özellikle gizli ve dokunmatik tuş takımı ve üzerinde bas bulunduran hopörlörleri ilgi çekici. z serisini görme fırsatı bulamayanlar mutlaka bu cihaza bakmadan geçmemeli, extra ses sistemine ihtiyaç duymayan ve tasarıma önem veren kişiler için ilk seçenek diyebilirim, tabiki Sony kalitesiyle:)

mc__fatih

mc__fatih

Üye
aradaki farkı vermeye bence gerek yok drim z4500 serisi bence hada başarılı bir cihaz cihazın en büyük artısı ses sistemi arkadaşlar ve tasarımı diye bilirim :megafon:

teknolojixss

Üye
sony z4500 modeli fiyat ve performans açısından ve 5 yıllık garanti güvencesiyle alınabilecek bi cihazz...

tzt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar z5500 ve 4500 modellerinin özellikleri zaten çok yakın birbirine..5500 modeli biraz daha ince..Fakat incelikten ziyade 4500 modelinin inanılmaz bir ses gücü mevcut..

obgz

Üye
40z4500 modeli uzun zamandır incelediğim bir çihaz incelediğim sürece fiyatıda baya bir düştü artık bekleemeye gerk yok alma vakti geldiiii:oke:

karakanat29

Üye
40Z4500 Sony'nin ilk 200 hz LCD televizyonu görüntü kalitesi hd ve 100 hz ses gücü olarakta sony modellerinin de en yiyisi...

WANTED1516

Üye
Arkadaşlar ciddi araştırmlarım sonucu en uygun fiyatta istanbul style mağazalrında mevcut olarak gördüm.ses gücü harikulade ve görüntü kalitesi sony serilerinde olduğu gibi gayet yüksek ve 200hz bir televiizyon mağzada görmenizi tavsiye ederim....

Hanguk.Mina

Üye
eee...
ilk 200hz lik tv olması dikkat çekiyor açıkçası sonynini ilklere imza atması normal açıkçası tasarımıda enteresan uzay gemisi gibi :D

Ogars

Üye
özellikle ses çıkışı olarak(bir çok tvde olmayan özellik olan 12 watt woofer var üzerinde) ve renleri doğal,gerçek vermesi açısından tek favorim z4500 :) tasarım olarakta mükemmel

34style

Üye
Ses kalitesi tartışılmayacak kadar güzel 200 hz sahip müthiş bir cihaz...sony yine yapmış yapacağını diyorum :)

mdkaya

Üye
Cerceve kenarlarındaki ses sistemi gözardı edilmemli

eltu

eltu

Üye
40z4500 aldım play station 3 bağladım ve aynı zamanda bluray oynatıcı kampanyalı olarak televizyonla aldım. Hd olarak diji türk bağlattım ve normal 5,1 pc ses sistemimi televizyonun arkasına bağladım kumandadan sesi aynı anda televizyonla alıyorum mükemmel oldu.
Aslında televizyon tek başına ses konusunda yeterli ama bazı bas vurgularını daha tok almak amaçlı bağladım.görüntü olarak bakarsak ben şu an memnunum kumandasındaki mavi ışıklandırmada harika. Mükemmel aydınlık bir ekranı var.
Aynı zamanda hdmı dan laptop bağladığınızda harika oluyor. Benim puanlamama göre gayet başarılı
arabada mercedes elektronikte sony tek geçerim. Birşey daha belirtiyim hd yayın kanalında maç izliyorum 200hz özelliği gerçekten güzel :) maç seyretmek daha bir başka oluyor.

przeynep

Üye
z4500 görüntü kalitesi gerçekten mükemmel bi cihaz bence ürünü görün farkı zaten anlayacaksınız görüntü kalitesi tek kelimeyle mükemmel ayrıcalıklı bir ürün 200hz

Tnyavuz

Üye
200 hz lik bravia engine teknolojisine sahip kendinden subwoofer'a sahip harika bir lcd

mdkaya

Üye
ilk 200 hz cihaz muhtesem ses cıkısı ve özel tasarım artı markasıda sony

34style

Üye
bence de şuan sony nin hem uygun fiyatlı hemde en iyi özelliiklere sahip olan ürünü...herkese tavsiye edilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt