Sony Android Marshmallow nezaman gelir

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ya hangi firma verdi ki? LG sadece G4 ve G3'e verdi, başka da telefonu yok amiral olarak zaten.

Geç geliyorsa vardır bir sebebi. Ne bu telaş anlamıyorum.
Malum M4 agua hafıza sorunu

byAndroid

byAndroid

Üye
Htc ve lg verdi yeni amiraline ve ondan önceki amirale. Başka da alan yok güncelleme

• Beğen
Tepkiler: phasan
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bu ay gelir diye düşünüyorum sony den ses yok ama En kötü ihtimal şubat sonunu bulabilir.

Buğra

Buğra

Admin
ben güncellemeyi değil android m ile beraber yeni bir arayüz yapacak mı artık sony onu merak ediyorum :hmmm
htc android m den sonra performans olarak uçtu resmen arayüz. bizim konsept rom 6.0.1 de hala öyle ahım şahım performansı yoktu :hmmm gerçi konsept rom elbet driver vs arayüz çalışmaları ile güzel olur ama bakalım

• Beğen
Tepkiler: phasan
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Oncelikle amiral telefonlara gelir
Kardeş onu herkes biliyor zaten. Amirellere geldikten hemen sonra alt modellere gelir diyorsun yok öyle birşey. Belki 1 ay sonra belki 5 ay sonra nerden bilebiliriz?

0MG90

0MG90

Üye
Kardeş onu herkes biliyor zaten. Amirellere geldikten hemen sonra alt modellere gelir diyorsun yok öyle birşey. Belki 1 ay sonra belki 5 ay sonra nerden bilebiliriz?
Sony öyle değil. İlk Z5'e verirse sonraki hafta Z3'e gelir mesela.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Amiraller için değilde alt modeller için diyorum arkadaşın dediği gibi örneğin 1 ay içinde sırayla tüm modellere gelir mi?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ben hemen alt modellere gelir demedim guncelleme vermeye başlasın yavaş yavaş her telefona gelir dedim

Buğra

Buğra

Admin
aynen diğer firmalar gibi çok geç kalmıyor
örneğin lg g3 için polonya da verdi tr ye bir iki aya anca gelir :)

sony bir iki hafta içinde en geç tüm dünyaya vermiş oluyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Guncell telefonlar herzaman iyidir Android eskisi gibi degil ios benzemeye başladı
Yalnız şunu belirtmek isterim her ne kadar sd kart takıp hafızanı rahatlatmak istesende pek tatmin edeceğini düşünmüyorum

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız şunu belirtmek isterim her ne kadar sd kart takıp hafızanı rahatlatmak istesende pek tatmin edeceğini düşünmüyorum
Flex Storage ile boş alan açın

Çoğu Android'li cihazda depolama alanını microSD kartlar yardımıyla büyütebiliyorsunuz. Ancak dahili ve harici depolama birimleriyle yapabilecekleriniz arasında hala farklar var.

Flex Storage ise bir SD kartın dahili bellek gibi kullanılmasına izin veriyor. Bu sayede microSD karta uygulama ve oyun yükleyebiliyor ve ayarlarla uğraşmadan daha fazlasını yapabiliyorsunuz. Veriler şifrelendiğinden bu SD kart yalnızca sizin cihazınızda açılabiliyor bu özellik için guncelleme bekliyorum yoksa hiç bir sıkıntım suan yok 5.0 da kasma donma yok

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ee nerde kaldı bu Marshmallow gözümüz yollarda kaldı :-(
Şubatta aldı başını gidiyor Ocak ta gelir diye düşünürken şubat geçiyor. Concept romda herşey düzgün diye biliyorum bi sony arayüzü ekleyip vereceklerdi arayüz konusunda kararsız mi kaldılar acaba :-D

0MG90

0MG90

Üye
Şubatta aldı başını gidiyor Ocak ta gelir diye düşünürken şubat geçiyor. Concept romda herşey düzgün diye biliyorum bi sony arayüzü ekleyip vereceklerdi arayüz konusunda kararsız mi kaldılar acaba :-D
Valla bende bıktım beklemekten. Bi Android 6 güncellemesini bide W10 Mobile güncellemesini bekliyorum :(

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
kralberk13

kralberk13

Üye
ya hocam neyin kafasındasınız m gelince telefonu tutup bizi uçurcakmı :D altı üstü bir güncelleme bazı özellikler suncak okadar bukadar sabırsız olmayın adamlarda bizi düşünüyo nasıl daha stabil diye düşünüyolar yoksa bişey yapıp gönderirlerdi bizde bunlara kızıp sinirlenip tartışma yapardık neden böyle yaptınız misali :hmmm

Üst Alt