phasan
Üye
Malum M4 agua hafıza sorunuYa hangi firma verdi ki? LG sadece G4 ve G3'e verdi, başka da telefonu yok amiral olarak zaten.
Geç geliyorsa vardır bir sebebi. Ne bu telaş anlamıyorum.
Malum M4 agua hafıza sorunuYa hangi firma verdi ki? LG sadece G4 ve G3'e verdi, başka da telefonu yok amiral olarak zaten.
Geç geliyorsa vardır bir sebebi. Ne bu telaş anlamıyorum.
AynenHtc ve lg verdi yeni amiraline ve ondan önceki amirale. Başka da alan yok güncelleme
Subat ayında başlar guncellemeBu ay gelir diye düşünüyorum sony den ses yok ama En kötü ihtimal şubat sonunu bulabilir.

gerçi konsept rom elbet driver vs arayüz çalışmaları ile güzel olur ama bakalımÖyle sırayla gelir demesi kolay. Onu kimse bilemez. O sırayla gelmesi ayları bulabilir.İlk olarak Z5 başlasa diyer güncellemelerden sırayla gelir
Oncelikle amiral telefonlara gelirÖyle sırayla gelir demesi kolay. Onu kimse bilemez. O sırayla gelmesi ayları bulabilir.
Kardeş onu herkes biliyor zaten. Amirellere geldikten hemen sonra alt modellere gelir diyorsun yok öyle birşey. Belki 1 ay sonra belki 5 ay sonra nerden bilebiliriz?Oncelikle amiral telefonlara gelir
Sony öyle değil. İlk Z5'e verirse sonraki hafta Z3'e gelir mesela.Kardeş onu herkes biliyor zaten. Amirellere geldikten hemen sonra alt modellere gelir diyorsun yok öyle birşey. Belki 1 ay sonra belki 5 ay sonra nerden bilebiliriz?
Amiraller için değilde alt modeller için diyorum arkadaşın dediği gibi örneğin 1 ay içinde sırayla tüm modellere gelir mi?Sony öyle değil. İlk Z5'e verirse sonraki hafta Z3'e gelir mesela.
Ben hemen alt modellere gelir demedim guncelleme vermeye başlasın yavaş yavaş her telefona gelir dedimKardeş onu herkes biliyor zaten. Amirellere geldikten hemen sonra alt modellere gelir diyorsun yok öyle birşey. Belki 1 ay sonra belki 5 ay sonra nerden bilebiliriz?
aynen diğer firmalar gibi çok geç kalmıyorSony öyle değil. İlk Z5'e verirse sonraki hafta Z3'e gelir mesela.
Neyse inş en kısa zamanda gelirde sende istediğine kavuşursunBen hemen alt modellere gelir demedim guncelleme vermeye başlasın yavaş yavaş her telefona gelir dedim

Guncell telefonlar herzaman iyidir Android eskisi gibi degil ios benzemeye başladıNeyse inş en kısa zamanda gelirde sende istediğine kavuşursun![]()
Yalnız şunu belirtmek isterim her ne kadar sd kart takıp hafızanı rahatlatmak istesende pek tatmin edeceğini düşünmüyorumGuncell telefonlar herzaman iyidir Android eskisi gibi degil ios benzemeye başladı
Flex Storage ile boş alan açınYalnız şunu belirtmek isterim her ne kadar sd kart takıp hafızanı rahatlatmak istesende pek tatmin edeceğini düşünmüyorum
Valla bende bıktım beklemekten. Bi Android 6 güncellemesini bide W10 Mobile güncellemesini bekliyorumEe nerde kaldı bu Marshmallow gözümüz yollarda kaldı :-(
Şubatta aldı başını gidiyor Ocak ta gelir diye düşünürken şubat geçiyor. Concept romda herşey düzgün diye biliyorum bi sony arayüzü ekleyip vereceklerdi arayüz konusunda kararsız mi kaldılar acaba :-D

ya hocam neyin kafasındasınız m gelince telefonu tutup bizi uçurcakmıEe nerde kaldı bu Marshmallow gözümüz yollarda kaldı :-(
Şubatta aldı başını gidiyor Ocak ta gelir diye düşünürken şubat geçiyor. Concept romda herşey düzgün diye biliyorum bi sony arayüzü ekleyip vereceklerdi arayüz konusunda kararsız mi kaldılar acaba :-D
altı üstü bir güncelleme bazı özellikler suncak okadar bukadar sabırsız olmayın adamlarda bizi düşünüyo nasıl daha stabil diye düşünüyolar yoksa bişey yapıp gönderirlerdi bizde bunlara kızıp sinirlenip tartışma yapardık neden böyle yaptınız misali