Haber Sony Android 6 Marshmallow Güncelleme Takvimi

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
One m7 de 4.1.2 ile çıktı Lolipop var sıkıntı yok. Bu arada bişey sorcam sen bi kaç gün önce c4 ram problemi diye konu açmadın mi?

Cihazda gelen sürüm de sıkıntı varmış, bilgisayardan yeni rom atınca geçti
Ben gittim

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Invoke

Invoke

Üye
XZ'ye vermeleri başarılı ve çok güzel bir olay. Ayrıca AOSP'a yakınlaşmaları çok daha güzel bir olay. Kullanmayanlardan ayrı kullananlardan da ön yargıyla yaklaşanlar olacak ama eminim kullanıcıları memnun olacak. Belki ilk sürüm ile olmazlar ama olacaklar.

Ayrıca Nexus'un çapı belli. Donanımı var ama premium değil. Adam orta halli cihaz istemiyordur. XZ3+ istiyordur, kaliteli aosp kullanmasın mı? Ya da daha basiti, giriş seviye Xperia E alan vatandaş neden daha ağır bir arayüzle boğulsun? Gerçi yine Sony'nin arayüzü çoğusundan daha temizdi ve kısıtlamayıp destek verdikleri için en kıytırık cihazına bile temiz aosp rom çıkıyordu. Ama böylesi çok daha iyi olacak.

--

6.0 ile birlikte, benim tahminim, layers manager'ı ve temalarını da destekler direk Sony'nin romu.

Son düzenleme:
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony arayüzü stock android ile aynı neredeyse sadece kendi uygulamalarnı ekliyorlar ve frame settings apk de ikonları değiştiriyorlar bu kadar al sana sony arayüzü

o yüzden firmalar arasında en fazla güncelleme veren sony çok uğraşmıyor tasarımla :ehe

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Sony arayüzü stock android ile aynı neredeyse sadece kendi uygulamalarnı ekliyorlar ve frame settings apk de ikonları değiştiriyorlar bu kadar al sana sony arayüzü

o yüzden firmalar arasında en fazla güncelleme veren sony çok uğraşmıyor tasarımla :ehe

Biz diyince olay çıkıyor nedense :D Ayrıca %99.99 yalan haber. Excellde 2 fanboyun yaptığı habere nasıl itibar ediyorsunuz anlamıyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
Kişisel konuşuyorum: Touchwiz özelliklerinin büyük çoğunluğunu aktif olarak kullanıyorum. Özellikle de temassız komut'u.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Kişisel konuşuyorum: Touchwiz özelliklerinin büyük çoğunluğunu aktif olarak kullanıyorum. Özellikle de temassız komut'u.

Kaideyi bozmayan istisnalardansınız :) bu forumda iddia edicek biri yok o samsungun veya lgnin küçük zımbırtılarını hevesimi aldıktan sonrada çok kullandım diyecek..

Luck Star

Luck Star

Üye
Hala kullanıyoruz biz sizde yok diye zımbırtı sanıyorsunuz. Quick Memo ile kalem olmadan bile not alınabiliyor. Qtranslate ile kamera ile çeviri yapıyor dilleri. Qslide ile uygulamayı hafızada saklıyor sürekli daha neler var sayamadığımız. Kopyalama menüsü mü desem ne desem. Anlamayınca olmuyor tabi size farklı geliyor insan alışmış boş arayüze :D O küçük dediğin şeyler heves değil günlük kullanımda kullanıcıyı rahat ettiren şeyler. Heves almaya gerek yok hep kullanıcaz zaten ;)
S6'da onlarıda kaldırmışlar :ehe

Sadece AirWiew yok yani galeride resimin üzerine parmağını getirince resim hafif büyümüyor.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen tartışma yaratacak kelime veya açıklamalar yazmayınız :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kaldırdıkları halde ram kullanımı daha beter arttı. Note 4 bile recent multitaskinginde Note 5 oranla daha fazla uygulamayı açık tutuyor daha ne diyeyim artık.
Herneyse yeri değil ama temassız görünüm kaldırılacak basit birşey değildi.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hem LG hem de Galaxy Note ara yüzünü kullanmış birisi olarak
Qslide bildiğiniz air command daki pen window ile aynı
QuickMemo kalemci note alına bilse bile max yatay 3 kelime sığdırılabiliyor. Kalemi kullanmış birisi eliyle note almaz

Lg de ise 3 parmakla uygulama hafızaya almayı kaldırdılar. Pc den kablosuz olarak Depolama olarak kullanmak için bi özellik vardı adını şuan hatırlamıyorum kitkatta baya kullanmıştım o da gitti

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hem LG hem de Galaxy Note ara yüzünü kullanmış birisi olarak
Qslide bildiğiniz air command daki pen window ile aynı
QuickMemo kalemci note alına bilse bile max yatay 3 kelime sığdırılabiliyor. Kalemi kullanmış birisi eliyle note almaz

Lg de ise 3 parmakla uygulama hafızaya almayı kaldırdılar. Pc den kablosuz olarak Depolama olarak kullanmak için bi özellik vardı adını şuan hatırlamıyorum kitkatta baya kullanmıştım o da gitti
Hep bu saf androidçilerin propagandaları yüzünden:ehe şaka maka önce premium akımı sonrada özelliklerin geri çekilmesi... Çok saçma şeyler oluyor.

andezitt

andezitt

Üye
lolipop almış olsa nolcak hala kitkat kullanıyorum :(

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İsmi kablosuz depolamaydı onun aynı ağda bağlı olan bilgisayarlar için aktif ettiginde uygulama ağ adresi,kullanıcı adı ve şifre veriyor bilgisayardan ister çalıştır komutundan ya da tarayıcı satırından bu ağ adresini giriyorsun kullanıcı adı ve şifre istiyor giriş yapınca telefonu usb ile bağlamış gibi işlem yapabiliyordun en aktif kullandığım özelliklerden biriydi bu ekstra uygulamalar var ama ugrasmadan cihaz üzerinden yapabilmek harikaydı.Şimdi de kopyalama panosuna hastayım onu da aktif şekilde kullanıyorum o da kaldırılırsa şaşmayın :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Kaldirilmaz kopyalama panosu ama diger ozellikleri uygulama olarak ekleyebilirsiniz ben hala kullaniyorum.

Üst Alt