byAndroid
Üye
One m7 de 4.1.2 ile çıktı Lolipop var sıkıntı yok. Bu arada bişey sorcam sen bi kaç gün önce c4 ram problemi diye konu açmadın mi?Telefon 4.1.2 ile çıktı fark eder mi??
One m7 de 4.1.2 ile çıktı Lolipop var sıkıntı yok. Bu arada bişey sorcam sen bi kaç gün önce c4 ram problemi diye konu açmadın mi?Telefon 4.1.2 ile çıktı fark eder mi??
One m7 de 4.1.2 ile çıktı Lolipop var sıkıntı yok. Bu arada bişey sorcam sen bi kaç gün önce c4 ram problemi diye konu açmadın mi?
Sony arayüzü stock android ile aynı neredeyse sadece kendi uygulamalarnı ekliyorlar ve frame settings apk de ikonları değiştiriyorlar bu kadar al sana sony arayüzü
o yüzden firmalar arasında en fazla güncelleme veren sony çok uğraşmıyor tasarımla![]()
Ayrıca %99.99 yalan haber. Excellde 2 fanboyun yaptığı habere nasıl itibar ediyorsunuz anlamıyorum 
S6'da onlarıda kaldırmışlarKişisel konuşuyorum: Touchwiz özelliklerinin büyük çoğunluğunu aktif olarak kullanıyorum. Özellikle de temassız komut'u.

Kişisel konuşuyorum: Touchwiz özelliklerinin büyük çoğunluğunu aktif olarak kullanıyorum. Özellikle de temassız komut'u.
bu forumda iddia edicek biri yok o samsungun veya lgnin küçük zımbırtılarını hevesimi aldıktan sonrada çok kullandım diyecek..
O küçük dediğin şeyler heves değil günlük kullanımda kullanıcıyı rahat ettiren şeyler. Heves almaya gerek yok hep kullanıcaz zaten S6'da onlarıda kaldırmışlar![]()
Kaldırdıkları halde ram kullanımı daha beter arttı. Note 4 bile recent multitaskinginde Note 5 oranla daha fazla uygulamayı açık tutuyor daha ne diyeyim artık.S6'da onlarıda kaldırmışlar![]()
Herneyse yeri değil ama temassız görünüm kaldırılacak basit birşey değildi.Kaldırdıkları halde ram kullanımı daha beter arttı. Note 4 bile recent multitaskinginde Note 5 oranla daha fazla uygulamayı açık tutuyor daha ne diyeyim artık.
Aynen öyle.Herneyse yeri değil ama temassız görünüm kaldırılacak basit birşey değildi.
Hep bu saf androidçilerin propagandaları yüzündenhem LG hem de Galaxy Note ara yüzünü kullanmış birisi olarak
Qslide bildiğiniz air command daki pen window ile aynı
QuickMemo kalemci note alına bilse bile max yatay 3 kelime sığdırılabiliyor. Kalemi kullanmış birisi eliyle note almaz
Lg de ise 3 parmakla uygulama hafızaya almayı kaldırdılar. Pc den kablosuz olarak Depolama olarak kullanmak için bi özellik vardı adını şuan hatırlamıyorum kitkatta baya kullanmıştım o da gitti
şaka maka önce premium akımı sonrada özelliklerin geri çekilmesi... Çok saçma şeyler oluyor.