Sonunda W-T6 Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda W-T6 Hakkında...
Arkadaslar alanlar telefonun özelligini almayanlar telefon hakkında sorularını sorabılrler... ;);)

emre53200

Üye
W-T3 ten farkı nedir ?

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
Sana söyle acıklayayım. Kardesm gecen gun Wt-3 almıstım Menude felan yavaşlık vardı sayfa hafıfden dalgalı felan degısıyordu delı oldm öle şeyleri sevmem zaten herneyse dokunmatıgı felan onun asırı kötuydu bu baya iyi bence... Öburune göre aşırı ıyı hatta. Sımdı Ona program ve oyun arıyorm kardesm. Bunda GPS özelligi we Wriless özelligi daha ust sevıye olark yuklenmıs bence dıgerınde wrıless agı gormede bıle zorlanırken bunda dırek butun ağları gördu dıgerıne göre bunun kullanısı daha rahat bence cok iyi telefon alıcak ısen kesınlıkle w-t6 al w-t3 mus w-t2 mıs felan hıc ugrasma dırek 50- tl fazla ver al w-t6 kafan rahat olsn ;);)

--------------- Ekleme ---------------

he söylemyı unutmusm onun sesi igrenç ötesi bi ses... bildgın dandık hoparlor ama bu super ötesi... ;);)

emre53200

Üye
Malesef şuan W-T3 var :( Neyse zamanı gelince değişcez zaten bir dahada böyle çakma telefonları almaya niyetim yok.Cevabın için çok teşekkürler ..

Edit : Dostum unutmadan söyleyeyim bunun dokunmatiğini felan değiştirebilirmiyiz ... Çok lazım bunun dokunmatiğinden hiç memnun değilim sürekli tırnakla dokunmak gerekiyo.Birde dediğin gibi ses kalitesi kötü ama yinede ses kalitesinden şikayetçi değilim..

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
kardesım bence cakma deme cunkı bu ılk cıkarılan telefonlar cidden kötü ama bu en son cıkanı bence cok zaman harcanarak ypılmıs bırsey cok iyi dokunmatıklıgı var alıcaklar kesınlıkle alsın dusunmeden dıyorum... ;);)

emre53200

Üye
Bu lafının üzerine iyicene soğudum telden :D Dokunmatiği değiştirme imkanı yokmu

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
Reis yemın ederım W-t3 telefon degıl aldım ugrastım bıraz dedım anne bu olmaz bu bana göre degl iyi dedi w-t6 allalım dedı bugun getırdı mukemmel abi tek kelıme MUKEMMEL...! :) fazla kalma o sogukta :):) direk al telefonunu ;);)

emre53200

Üye
İyi güzelde bunu alalı 2 ay oldu .. Bunu daha nasıl değişcez :S

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
taksıtle aldysanız gıdın ustune vade farkını koysun (10-15 TL ) üründen memnun kalmadı felan urununuzun dıger bır modelını begenmıs oglum felan fılan yapsın lutfen felan desın hafıften rıca etsın her turlu degısıyorlar hele bide istanbulda isen hertrlu hele bıde bıde güngören den felan aldıysan tmm dır :D:D hade reis ben uyku mode yarın 7 de onlıneyım ;);) bişey sorucaksan tel :

emre53200

Üye
Eyv, peşin aldım neyse 1-2 sene sonra değişirim artık.Yardımların için saol

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Malesef şuan W-T3 var :( Neyse zamanı gelince değişcez zaten bir dahada böyle çakma telefonları almaya niyetim yok.Cevabın için çok teşekkürler ..

Edit : Dostum unutmadan söyleyeyim bunun dokunmatiğini felan değiştirebilirmiyiz ... Çok lazım bunun dokunmatiğinden hiç memnun değilim sürekli tırnakla dokunmak gerekiyo.Birde dediğin gibi ses kalitesi kötü ama yinede ses kalitesinden şikayetçi değilim..

istek üzerine dokunmatik sıvısını değiştirebilirsin

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
aa öyle bir durum varmı kardesm ?

gaffurchar

gaffurchar

Üye
aa öyle bir durum varmı kardesm ?

elbette bu tür dokunamtik telefonların ekranlarında özel sıvı bulunur bunun değişmesini sağlarsanız sorununuz çözülür şahsen bnm wt-3 dokunmatiği çok iyi

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
sıvısını degiştirirsem daha kotu olma ıhtımalı varmı :D:D

gaffurchar

gaffurchar

Üye
şuan ki durumundan daha kötüsü olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt