Sonunda Visual Studio 2012!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Visual Studio 2012!

bu linkten satıl almanın çılgınca bişi olduğunu düşündüm korsan kullanıyım artık dedim sonunda böle oldu:

korsan kullanıyorum ama en yeni vs'yi kullanmak ayrı bişi :) eğer eski sürüm visual studio kullanıyorsanız en yenisini mutlaka edinin derim :oke: sebeb-i konuya gelince; sadece yeni visual studioya geçişimi kutlamak istedim :)

fatih54102

fatih54102

Üye
genel olarak güzel yapmışlar ancak lamerlerde artar bununla.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
[SUP]$[/SUP]13,299.[SUP]0
çüşşş bune ya uçmuşlar.
basit programlar yapıyorum zaten sadece onun için bu kadar para bayılmam ve korsana sonuna kadar evet :D
[/SUP]

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
[SUP]$[/SUP]13,299.[SUP]0
çüşşş bune ya uçmuşlar.
basit programlar yapıyorum zaten sadece onun için bu kadar para bayılmam ve korsana sonuna kadar evet :D
[/SUP]

eğer hobi için; kar amacı gütmeyen; basit programlar yapacaksan (ki editörü yeterice profesyonel olan) visual studio 2010 express'i sana öneririm hemde ücretsiz :oke:

- - - Eklendi - - -

genel olarak güzel yapmışlar ancak lamerlerde artar bununla.

:hmmm lamer'den kastın nedir?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Haber için :tşk:

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
eğer hobi için; kar amacı gütmeyen; basit programlar yapacaksan (ki editörü yeterice profesyonel olan) visual studio 2010 express'i sana öneririm hemde ücretsiz :oke:

- - - Eklendi - - -

:hmmm lamer'den kastın nedir?

program yapma kolaylığı ile lamer sayısı doğru orantılıdır. Lamer demek istediğim 10 yaşındaki çocukların program yapmaya çalışmasıdır.

Buarada bunun express sürümü çıkmadıysa nasıl orijinal yaptıgını pm atarmısın

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
program yapma kolaylığı ile lamer sayısı doğru orantılıdır. Lamer demek istediğim 10 yaşındaki çocukların program yapmaya çalışmasıdır.

Buarada bunun express sürümü çıkmadıysa nasıl orijinal yaptıgını pm atarmısın

express sürümü çıktı fakat onunla yanlızca modern ui (eski adıyla metro) için uygulama geliştiriliyor vede yanlızca win 8 ve üstünde çalışabiliyor (win 7 de bu hata mesajını aldım :) ) . korsan kullanıma geçince; seri*al buldum (pm attım) son olarak lamerden kastın herhalde kodlardaki kompleksliğin mümkün olduğunca azaltılması gibi bişi değilmi :hmmm

fatih54102

fatih54102

Üye
express sürümü çıktı fakat onunla yanlızca modern ui (eski adıyla metro) için uygulama geliştiriliyor vede yanlızca win 8 ve üstünde çalışabiliyor (win 7 de bu hata mesajını aldım :) ) . korsan kullanıma geçince; seri*al buldum (pm attım) son olarak lamerden kastın herhalde kodlardaki kompleksliğin mümkün olduğunca azaltılması gibi bişi değilmi :hmmm

Pm için teşekkürler. Lamer dediğim dilin sağladığı karmaşıklığı en aza indirerek sağladığı faydanın işte bu lamerler tarafından suistimal edilerek saçma sapan programlar yapar ve şöyle yazarlar "GiZEmLi CoDER - Shiz uyurken biz shizn BİLlgiSaYarlarıızı kurcalıyoz" dikkatli olmak lazım bunlara karşı.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bizim kullandığımız programlar(mimarlık) 9.000 dolar en az kaçakta kullanamıyoruz

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
bizim kullandığımız programlar(mimarlık) 9.000 dolar en az kaçakta kullanamıyoruz

kullanılamaz zaten :)

- - - Eklendi - - -

Pm için teşekkürler. Lamer dediğim dilin sağladığı karmaşıklığı en aza indirerek sağladığı faydanın işte bu lamerler tarafından suistimal edilerek saçma sapan programlar yapar ve şöyle yazarlar "GiZEmLi CoDER - Shiz uyurken biz shizn BİLlgiSaYarlarıızı kurcalıyoz" dikkatli olmak lazım bunlara karşı.

:hmmm sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt