Fa_Ni
Üye
-
Konu Sahibi
-
hatice pardon Htc nin yeni modelleri gayet güzel. Alırsan güle güle kullan.
şuan araştırma yapıyordum da samsung s2 baya iyi ya şu acaba hangisi diye düşünüyorum arc s ide gözüm kırpıyor hepsini alsam şöyle sıkıldıkça değiştiririm ama nerde o kaa para
Hey dostum sakin ol ve en yakın telefoncuya git. Elindeki nokia telefonu yavaşça masaya bırak. Ve kaç lira ediyorsa o parayı cebine koy.Hayırlısı olsun kardeşim bizde Androite geçsek iyi olacak.
Şu android heveslilerine, elimde olsa ben telefon gönderecem. Yeter ki sussunlar. Sanki Nokia'yı zorla almışlarda, android alamamışlar.
Hani bir laf vardır ya,"Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş" diye.o misal yani.sanki android aman aman bir işletim sistemi.anlamayan birinin elinde telefonların pert olma olasılığı çok yüksek.symbian öylemi, cihazı öldürsen bile dead flash at kurtar
sanki androidle doğmuşlar
Bende 5230'da kaliteli oyunların oynanmamasından şikayetçi olacaktım. Ama verdiğim para 300 TL ve telefonu aldığım zamanda da en iyisi bu iken, şikayetçi olmamın büyük bir hata olacağını düşündüm. Şimdi CFW yapıyorum. Androidçiler gibi ağlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?