Fa_Ni
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kusurlu mal demekHayırlı olsunNerde bizde o şans.
Merak ettiğim , ayıplı ne demek.
2 tane 5800'ı yan yana bırak. Oldu sana 256 MB Ram
---------- Eklendi @ 21:35:09 ---------- Yazıldı @ 21:34:53 ----------
Ha bi de çift çekirdekli
Symbian öyle kötü bir işletim sistemi değil ki.Ama telefonda 128 MB RAM var.Telefon ne yapsın?
2 tane 5800'ı yan yana bırak. Oldu sana 256 MB Ram
---------- Eklendi @ 21:35:09 ---------- Yazıldı @ 21:34:53 ----------
Ha bi de çift çekirdekli
Arkadaşım hayırlı olsun şimdiden ama şunu bilki Android olsun ios olsun dışardan göründüğü gibi öyle toz pembe vede sorunsuz bir işletim sistemleri değiller.neyse kullanınca daha iyi anlarsın.
aynen katılıyorum.Arkadaşım hayırlı olsun şimdiden ama şunu bilki Android olsun ios olsun dışardan göründüğü gibi öyle toz pembe vede sorunsuz bir işletim sistemleri değiller.neyse kullanınca daha iyi anlarsın.
hatice pardon Htc nin yeni modelleri gayet güzel. Alırsan güle güle kullan.hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum sağolun iyiki varsınız dün gittim paramı almaya 15 gün beklemem gerekiyormuş 12 gün felan kaldı paramı alıp direk android e geçeceğim yanlış anlamayın maksat sorunsuz bi işletim sistemi değill öyle olsaydı syimbian gayet kullanışlı ama 800 600 mhz li telefonları ne yapayım ? devir ghz devri adamlar pc oyunlarını oynuyorlar nerdeyse grafikler harika ben sırf zevk için alacağım ve şu an aklımda htc evo 3d modeli var tabi iphone 4 de düşünüyorum hala kararsızım tekrar teşekkürlerimi sunuyorum sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?