kullanıcıadları
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fender iyidirBende de Alexi 600 ve Gus 200 var
- - - Eklendi - - -
Benimkilerin videosuda bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fender iyidirBende de Alexi 600 ve Gus 200 var
- - - Eklendi - - -
Benimkilerin videosuda bu
Cahilliğimin kusuruna bakma ama 6.000TL çok gibiNeyse hayırlı olsun.Aman dikkat et, kırma.
6 yıldır elektro ve klasik çalıyorum. Belki bas çalmayada başlarım
Ben de elektro ile başladım. 1 yıl sonra falan elektro çalabiliyorsan nasıl klasik çalamıyorsun aynı şey dedi bazı bilmeyenlerSinirim bozuldu öğrendim ben de Bas gitar sevmiyorum Yani elektro gitarla solo atmak zevkli ama basla gaza getiren bir solo yapamazsın Ya da bilmiyorum yapabilir misin Ama elektro kadar olabileceğini sanmıyorum
Konuyu açan ve gitarı alan ben değilim. Ama adam 8 yıldır gitar çalıyorum diyor. Yani pro artık. 600 lük gitarları kullanacak değil ya ? Ben gitarlarım ve yardımcı aparatları için toplamda 20000 lirayı gözden çıkarmışımdır şimdiye kadar..
O parayla ne cicı papuclar alrdm ben kendıme warya of mert şaka biyana hayırlı olsun basnda paralansn
6 milyar mı
6 milyar mı
Hocam bir süre sonra bu tarz yüksek fiyatlı modeller zorunlu oluyor.Çünkü ucuz modellerin tonları yetersiz olmaya başlıyor.Yeni başlayan biri için 600 TL'lik gitarlar bile çok iyi performans sağlarken benim bundan önce kullandığım 1.500 liralık gitar bana yetersiz gelmeye başlamıştı.Ayrıca bu gitarı alabilmek için hayatım boyunca biriktirmediğim kadar uzun süre para biriktirdim
Zaten bu işin uzun süre sevdalısısın sanırım.Sadece şaşırdım yoksa zevk meselesi laf yok ona zaten
Hayırlı olsun .Darısı benim başıma .1milyar biriktirebilsem bile şükretcem
teşekkürler.İyi para biriktiririm bu arada ailem bana bir şey almaz ben yaklaşık 11 yaşımdan beri para biriktiriyorum alınacaklar bitmiyor
Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?