malak13 Üye artık ülkemizde skyfire hizmet vermiyor buşuna indirmeyin setifika hasası neyin verir gardaş
qwers Üye ya biri link verebilirmi indiremedimde yada setup dosyasını koyablrmi artık --------------- Ekleme --------------- biri nasıl indireceğimizi anlatabilir mi?
ya biri link verebilirmi indiremedimde yada setup dosyasını koyablrmi artık --------------- Ekleme --------------- biri nasıl indireceğimizi anlatabilir mi?
bashkurt Üye arkadaşlar türkiyede desteklenmiyor diyor. ben kurup epey bi sürede kullanmıştım ama ne hikmetese türkiyeyi servis dışı bırakmışlar şimdilik bu program faydasız malesef
arkadaşlar türkiyede desteklenmiyor diyor. ben kurup epey bi sürede kullanmıştım ama ne hikmetese türkiyeyi servis dışı bırakmışlar şimdilik bu program faydasız malesef
kilisli822 Üye Mustafa1300' Alıntı: ya kim hortlattı konuyu bende detaylı inceliyom tarih 21.01.2010 Genişletmek için tıkla ... Bende
Mustafa1300' Alıntı: ya kim hortlattı konuyu bende detaylı inceliyom tarih 21.01.2010 Genişletmek için tıkla ... Bende