İki yöntemide dene ve gör,önce neti kes eğer hala aynıysa whatsapp'ı kaldır bakalım sorun ondamı.arkadaşlar belle dışında birşey danışacam sizetelefonumda whatsapp yüklü anna 25.7 üzerine..3-4 aydır reset atmayan telefon whatsapp dan sonra 2 günde bir reset atar oldu..internet sürekli açık ondan olabilir mi acaba yoksa programdan dolayı mı? nedir?
Bekleyebilirsin aslında.Tam 1 hafta kaldı çünküöyle yaparım neti keserim önce.whatsapp'ı kaldıramam kullanıyorum çünkü demirbaşı oldu telefonunbir de hack yapmıştım da sonra hack i kaldırdım rom patcher fala sildim patchleri geri alıp.ondan da yapabilir mi acaba? fazla da önemsemiyorum nasıl olsa belle yükleyecez temizden
![]()
sabır arkadaşlar 10 şubata kadar gelmiş olur.
ümit ediyoruzki 10 şubata kadar gelsin 
Yarın ve haftaya çarşamba arasında yani 2-8 Şubat arasında tüm ülkelere çıkmış olacak .
Bekleyebilirsin aslında.Tam 1 hafta kaldı çünkü

arkadaşlar belle dışında birşey danışacam sizetelefonumda whatsapp yüklü anna 25.7 üzerine..3-4 aydır reset atmayan telefon whatsapp dan sonra 2 günde bir reset atar oldu..internet sürekli açık ondan olabilir mi acaba yoksa programdan dolayı mı? nedir?

Telefon çöküyormuş falanhiçbirşey yapmam zaten ramden olduğunu düşünüyorum çünkü sağlam ram harcıyor telefon 110-120 arası olurken whatsapp ile 80-90 arası geziyor
belle de daha fazla ram kullanımı olacakmış bakalım![]()

Telefon çöküyormuş falan![]()
sende hemen alınıosun abi yasadece gördüğümü söledim
ya hem hepimizin komik fotoları yokmu? ben bazı fotolarıma baktığım zaman hala çok gülüyorum ama onlarıda böle forumlara filan koymam
nese yinede özür diliyim
![]()
evro biz bekleyemeyiz bellesiz olmaz ama en iyisi kendi işletim sistemini kendin kurma
linux dilini biliyor musun C++ veyaC# biliyorsan yapmaya başlayabilirsin
programlama dillerini bilmek yetmiyor nokia cihazın iletişim protokollerini bilmeden bunu yapamazsınız.örneğin kulaklık jakından çıkış vermek için gerekli iletişim bilgisi yada depolama birimlerinin kontrolü için gerekli bilgiler gibi bunların hepsini tek tek bilmezseniz symbian yerine yeni bir işletim sistemi koyamazsınız.Bide bootloader olayı var tabi
linux dilini biliyor musun C++ veyaC# biliyorsan yapmaya başlayabilirsin