sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar belle dışında birşey danışacam size :) telefonumda whatsapp yüklü anna 25.7 üzerine..3-4 aydır reset atmayan telefon whatsapp dan sonra 2 günde bir reset atar oldu..internet sürekli açık ondan olabilir mi acaba yoksa programdan dolayı mı? nedir?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
arkadaşlar belle dışında birşey danışacam size :) telefonumda whatsapp yüklü anna 25.7 üzerine..3-4 aydır reset atmayan telefon whatsapp dan sonra 2 günde bir reset atar oldu..internet sürekli açık ondan olabilir mi acaba yoksa programdan dolayı mı? nedir?
İki yöntemide dene ve gör,önce neti kes eğer hala aynıysa whatsapp'ı kaldır bakalım sorun ondamı.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
öyle yaparım neti keserim önce.whatsapp'ı kaldıramam kullanıyorum çünkü demirbaşı oldu telefonun :) bir de hack yapmıştım da sonra hack i kaldırdım rom patcher fala sildim patchleri geri alıp.ondan da yapabilir mi acaba? fazla da önemsemiyorum nasıl olsa belle yükleyecez temizden :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
öyle yaparım neti keserim önce.whatsapp'ı kaldıramam kullanıyorum çünkü demirbaşı oldu telefonun :) bir de hack yapmıştım da sonra hack i kaldırdım rom patcher fala sildim patchleri geri alıp.ondan da yapabilir mi acaba? fazla da önemsemiyorum nasıl olsa belle yükleyecez temizden :D
Bekleyebilirsin aslında.Tam 1 hafta kaldı çünkü

evroo

evroo

Üye

telefonun çok ısınıyorsa ondan yapabilir diye düşünüyorum sonuçta fan koymuyorlar bu aletlere :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hiçbirşey yapmam zaten ramden olduğunu düşünüyorum çünkü sağlam ram harcıyor telefon 110-120 arası olurken whatsapp ile 80-90 arası geziyor

belle de daha fazla ram kullanımı olacakmış bakalım :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
hiçbirşey yapmam zaten ramden olduğunu düşünüyorum çünkü sağlam ram harcıyor telefon 110-120 arası olurken whatsapp ile 80-90 arası geziyor

belle de daha fazla ram kullanımı olacakmış bakalım :)
Telefon çöküyormuş falan :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
1 tane var ama o bir tane de dünyaya bedel :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
yha daha çoook var bellenin gelmesinede .d birde gwlince nerden yüklicez ki soruyorum bana ovi store dediler o kadar daha ayrıntılı anlatacak yokmu eger navifirm den indirceksek nereden anlıcaz navifirmin bize belle dosyasını verdiğini yha anlatın işte .?

evroo

evroo

Üye
az sabır 2 ay sonraya gelsede az sabır anna dan şikayetim yok şimdilik, belle belle kafayı yedim yaaa!!!!! Belle belle diye taksimde meydanda kıvıranlar çıkacak az kaldı :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
evro biz bekleyemeyiz bellesiz olmaz ama en iyisi kendi işletim sistemini kendin kurma

cardanadam

cardanadam

Üye
sende hemen alınıosun abi ya :D sadece gördüğümü söledim :) ya hem hepimizin komik fotoları yokmu? ben bazı fotolarıma baktığım zaman hala çok gülüyorum ama onlarıda böle forumlara filan koymam :D nese yinede özür diliyim :(

sen orada resmin komik demedin neyse daha daha fazla uzatmak istemiyorum özrünü kabul ediyorum

AHMED...

AHMED...

Üye
ne oldu arkadaşlar ertelendi mi bu

mıttık

Üye
linux dilini biliyor musun C++ veyaC# biliyorsan yapmaya başlayabilirsin

programlama dillerini bilmek yetmiyor nokia cihazın iletişim protokollerini bilmeden bunu yapamazsınız.örneğin kulaklık jakından çıkış vermek için gerekli iletişim bilgisi yada depolama birimlerinin kontrolü için gerekli bilgiler gibi bunların hepsini tek tek bilmezseniz symbian yerine yeni bir işletim sistemi koyamazsınız.Bide bootloader olayı var tabi

cyber

cyber

Üye
programlama dillerini bilmek yetmiyor nokia cihazın iletişim protokollerini bilmeden bunu yapamazsınız.örneğin kulaklık jakından çıkış vermek için gerekli iletişim bilgisi yada depolama birimlerinin kontrolü için gerekli bilgiler gibi bunların hepsini tek tek bilmezseniz symbian yerine yeni bir işletim sistemi koyamazsınız.Bide bootloader olayı var tabi

tabi zaten bootloader kırılsaydı şimdiye neler olur du neler

BelaMonte

BelaMonte

Üye
linux dilini biliyor musun C++ veyaC# biliyorsan yapmaya başlayabilirsin

tam anlamadım işletim sistemi yapmak için gerekli programı bana verebilirmisin linux ne demek c++ filan ne demek ben bilmiyorum açıklayabilirmisin

Üst Alt