sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
tam anlamadım işletim sistemi yapmak için gerekli programı bana verebilirmisin linux ne demek c++ filan ne demek ben bilmiyorum açıklayabilirmisin

işlwtim sistemini öyle isteyince yapamazsın ki proglama dillerini sular seller gibi bilmelisin(c++ c# vbasic delphi pascal assembly...) çoook zor iş

BelaMonte

BelaMonte

Üye
işlwtim sistemini öyle isteyince yapamazsın ki proglama dillerini sular seller gibi bilmelisin(c++ c# vbasic delphi pascal assembly...) çoook zor iş

ya ben istesem yaparım boyle şeylerle cok ugrastımda mesela öyle bir program olicakki mesela telefonumun giriş ekranında alttaki şeçenekler yazısını begenmedim ve kaldırcam. Yada telefonumun üstündeki batarya göstergesini begenmedimmi kaldırcam bunun gibi bi program yokbu veya başka bir yol varsa anlatabilirmisin veya bir türkçe anlatılmış bir site yokmu?

Bberkan40

Üye
ya ben istesem yaparım boyle şeylerle cok ugrastımda mesela öyle bir program olicakki mesela telefonumun giriş ekranında alttaki şeçenekler yazısını begenmedim ve kaldırcam. Yada telefonumun üstündeki batarya göstergesini begenmedimmi kaldırcam bunun gibi bi program yokbu veya başka bir yol varsa anlatabilirmisin veya bir türkçe anlatılmış bir site yokmu?

işletim sistemi gerekir ona

kerimkursat

kerimkursat

Üye
nokia c3 e symbıan belle yüklenirmi

bynicky

bynicky

Üye
hadi hayırlısı....

cengizx1

cengizx1

Üye

batarya sımgesını degıstırmen ıcın tema yapma programı var onda yapabılırsın (Carbide_ui_Symbian_Theme_Edition_Setup_v4_3_en)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Haniii. Şubattayız.

blacklion2475

Üye
8 son yazıyo ama yıne boş bence anna da öyle oldu

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
nokia yıda bellerler umarım

serinaga

serinaga

Üye
Ha 3 gün ha 5 gün ne fark eder, nassı olsa gelecek. Bırakın adamlar rahat çalışsın da Süper Belle olsun .

evroo

evroo

Üye
evro biz bekleyemeyiz bellesiz olmaz ama en iyisi kendi işletim sistemini kendin kurma

ya kurtuluş40 ın son bellesini flashlıyacam ama korkuyorum teli çökertirim diye daha önce flash hiç atmadım.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
ya kurtuluş40 ın son bellesini flashlıyacam ama korkuyorum teli çökertirim diye daha önce flash hiç atmadım.
bende hiç flash atmadım ama flash atmak kolay bişeye benzio gördüğüm linklere bakarak ama bence beklemelisin orjinalini

• Beğen
Tepkiler: evroo
erollcelik

erollcelik

Üye
Kritik olan bu hafta yorumlara bakılırsa.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
artık heyecan yapmaya başladık o yüzdende konu açmalar artıyor :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hemde nasıl hatta modlar bile bekliyor ya:D

bcanbulut

Üye
Nokia Facebook sayfasında , güncellemenin geldiğini duyurdu vede doğru şuan suitten şuan belle yi yüklüyorum ,henüz 6 ıncı dakika da kısmet oldu,hadi hayırlısı darısı sizlerin başına :)

----------Eklendi @ 17:04:41 ---------- Yazıldı @ 17:01:44 ----------

acele etmeyin :) Nokia Suite kasmasın :) benden sonra yüklersiniz...

Üst Alt