TheMadness
Üye
aykut'un işi ne acaba![]()

aykut'un işi ne acaba![]()

Kardeş sen önce şu avatarı bir değiştir her gördüğümde tarayıcıyı kapatasım geliyor![]()
sapık suçlular gibi çıkmış nese ben daha fazla konuşmiyim korktum çünkü![]()
Kusura bakma tanıyamadımda
benim kendi resmim o
----------Eklendi @ 22:44:36 ---------- Yazıldı @ 22:42:53 ----------
Kusura bakma tanıyamadımda
resimdeki cidden siz misiniz? yanlış anlamaya resimdekinin yasına bakıyorum ve kurulun cümlelere küçük bi çocuğun yazacağı kadar iyi cümleler değil yani daha iyide .s
kurtuluş40 isitemişti profil resmini kendi resmimiz yapalım belki bir gün karşılaşırsak bir birimizi tanıyalım diye ama hakaret edilceğini bilseydim koymazdım ilk fırsatımda değiştirecem birdahada koymam allahın yarattığı şeylerle dalga geçenlerlede işim olmaz hepinize iyi forumlar

resimdeki cidden siz misiniz? yanlış anlamaya resimdekinin yasına bakıyorum ve kurulun cümlelere küçük bi çocuğun yazacağı kadar iyi cümleler değil yani daha iyide .s![]()
beyler arkadaşa olan tavrınız hiç yakışmamış bence özür dileyip birbirinizin gönlünü alın forumda bazen yanlış anlaşılmalar oluyo birbirimizle iyi geçinmeye birbirimizden bişeyler öğrenmeye bakalım kimseyi üzmeye kimseyle dalga geçmeye hakkımız yok kendimize yapılmasından hoşlanmayacagimız lafları, davranışları da başkası için sarf etmeyelim lütfen biraz duyarlı olun
içimden bi ses bugün yarın belle gelcek diyo
Aykut yine mi sen![]()
"AYKUT'A ÖZEL!" 
sende hemen alınıosun abi yabana hakaret ettiğinin farkındamısın
sadece gördüğümü söledim
ya hem hepimizin komik fotoları yokmu? ben bazı fotolarıma baktığım zaman hala çok gülüyorum ama onlarıda böle forumlara filan koymam
nese yinede özür diliyim 
Günaydın bellemanikler.Belle hareketi durdurulamaz.3 güne gelmezse gidip biz alırız.OKADAR.![]()
sabır arkadaşlar 10 şubata kadar gelmiş olur.