sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Baran sen çıkartadur bana söle ben alayım :kop:

SilentOne

SilentOne

Üye
teknoloji mağzasında calısıyorsun bunları bilmiyosun çok ayıp ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bugün bağcılar vatan'dan fotoğraf makinesi aldım açılış olduğu için %25 indirim yapıolardı. o sıradada bi bakiyim dedim n8 im ne kadar oldu die 990 dedi. bide dioki nokia almanızı hiç tavsiye etmem nokia batıo hiç geleceği yok filan dedi symbiandan dolayı. bende dedimki yeni yazılım gelio belle die adamda o neki? dio. symbian'ın bi modelidir kesin ve isminide değiştirip symbian değil süsü veriolar filan dedi. bende hayır symbian değil bu. symbian'dan çok farklı herşeyiyle (hız vs.) dedim. adamda öle kaldı çünkü bi bilgisi yoktu bu belleyle ilgili. yani burda bahsettiğim şey türkiyede teknolojiyle uğraşan ve çalışan insanların bile bişi bilmediği ortaya koyuluyo :)

Böyle bilgisiz kişileri koyuyorlar buralara insanların aklını bulandırıyorlar. Birşey biliyorsan söyle ibret alsınlar, bilmiyorsan susta adam sansınlar. Atama rahmet ne güzel demiş.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
aynen :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ne güzel soyledin be arkadaşım

AndroidOne

AndroidOne

Üye
8 şubatta tüm ülkelere birden sunulacak.

----------Eklendi @ 11:55:30 ---------- Yazıldı @ 11:51:59 ----------

yaşaa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8 şubatta tüm ülkelere birden sunulacak.

inşallah ama n8in ekim itibariyle 5milyan adet satış rakamını aştıgını duymuştum bu durumda diger s^3 telleride hesaplarsak milyonlarca insana aynı tarihi verirlerse nokia çöker herhalde

SARACX

SARACX

Üye
burdaki çoğu kişi telefonculardan daha iyi bilgiye sahip mesela nfc nin ne olduğunu ben söylemiştim bizim oradaki telefoncuya

aykt831

Üye
S60v3 e Android ne zaman gelecek.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Kardeş bi get allah için.

The CFW Maker

Üye
Aykut işin gücün mü yok saçma saçma konu açıp duruyorsun?

AndroidOne

AndroidOne

Üye
bu 3310 a da android ister şimdi.:D

cardanadam

cardanadam

Üye
aykut'un işi ne acaba :hmmm

cyber

cyber

Üye
Arkadaşlar bi şey sorcam nokia belle de kendi tarayıcısında sekme sayısı yine üç mü

Toros542

Toros542

Üye
Hayır 6 tane tarayıcı penceresi var.

cyber

cyber

Üye
iyi ya 3 tane yetmiyordu

----------Eklendi @ 21:19:59 ---------- Yazıldı @ 21:19:41 ----------

sağolun

Üst Alt