Sonunda Küçük Kadınlar bitiyoooooooooor :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
27 martta yeni bir dizi baslıyor.kacırmayın derim.

27 mart saat 19:00 yayın ligtv dizinin adı ayşegülün suçu ne ?

McReiS

McReiS

Üye
allaha şükür :D

zaza

zaza

Üye
27 martta yeni bir dizi baslıyor.kacırmayın derim.

27 mart saat 19:00 yayın ligtv dizinin adı ayşegülün suçu ne ?
bence o kadar sevinme sonuçta hagi ne kadar iyi olmasada oda fb ye karşı başka bir hoş oynayıp oynatıyor:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız saçma sapan mesajlar yazılmazsa daha iyi olur :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Emir degil. Senin icinde demedim merak etme. İstesem bu konunun uzamasına göz yumup ceza almani sağlayabilirdim. Konu sahibine saygısızlık yapıyorsun.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
zaten izlemiyodum biterse bitsin :D:D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Emir degil. Senin icinde demedim merak etme. İstesem bu konunun uzamasına göz yumup ceza almani sağlayabilirdim. Konu sahibine saygısızlık yapıyorsun.

farketmez Mert.Ceza alsam da almasam da benim için bisy farketmez.şikayet butonunun yerini biliyorsun.keske bu msjı yazmadan sikayet etseydn :)

konu sahibine saygısızlık yapıyorsun diyen birinin bunu daha önce baska birine yapmaması beklenir.ama öyle de degildr iste.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunu neden sikayet etmedim biliyor musun ? Konuya genel mesaj yazdım. Sürekli yoneticiler sizin mesajlarınızı silmek zorunda degil. Bundan sonra konu dağılmasın diye yazdım.

Ve ben saygısızlık yaptıysam buyur söyle bakalım saygısızlığımı :) kimsenin benden bir şikayeti olduğunu sanmıyorum. Çünkü herkese hakettiği degeri veriyorum. Yeri geldiginde Sakaci yeri geldiginde ciddi olmasını bilirim ben ;)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bunu neden sikayet etmedim biliyor musun ? Konuya genel mesaj yazdım. Sürekli yoneticiler sizin mesajlarınızı silmek zorunda degil. Bundan sonra konu dağılmasın diye yazdım.

Ve ben saygısızlık yaptıysam buyur söyle bakalım saygısızlığımı :) kimsenin benden bir şikayeti olduğunu sanmıyorum. Çünkü herkese hakettiği degeri veriyorum. Yeri geldiginde Sakaci yeri geldiginde ciddi olmasını bilirim ben ;)

ok.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
hadi yeter :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunlar silinecek zaten sikayet ettim.

minoo

minoo

Üye
Şüküüüüüüüür :D Nur'um teşekkür et butonu olsa vallahi edecektim :zuhaha: iyice cıvıklaştı o dizi ne biçim oldu ya :D Bir yaprak dökümü bir de o yani :D

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Iyiki bitti bende hiç sevmiyordum kurulduk

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Şüküüüüüüüür :D Nur'um teşekkür et butonu olsa vallahi edecektim :zuhaha: iyice cıvıklaştı o dizi ne biçim oldu ya :D Bir yaprak dökümü bir de o yani :D

:kop::kop: benim de eLim butona gitti ama yoktu :d:

yaprak dökümü :ah haLen gündüzLeri tekrarı var :kac:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
cumartesi geceleri artık zehir olmayacak:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...