[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: E bana diyecek birşey kalmamış. Genişletmek için tıkla ... ya gökçen güldürdün beni,ALLAH'TA seni güldürsün emii
OttomaN TigeR' Alıntı: E bana diyecek birşey kalmamış. Genişletmek için tıkla ... ya gökçen güldürdün beni,ALLAH'TA seni güldürsün emii
yaren_dede Üye NowOrNewer' Alıntı: Evet sorularınızı alıyım. Genişletmek için tıkla ... dostum intihar ettim demişsin ama hala yazabildiğine göre konuya yanlış başlık yazmışsın... başaramadığına göre, intihara kalkıştım olacaktı başlık
NowOrNewer' Alıntı: Evet sorularınızı alıyım. Genişletmek için tıkla ... dostum intihar ettim demişsin ama hala yazabildiğine göre konuya yanlış başlık yazmışsın... başaramadığına göre, intihara kalkıştım olacaktı başlık
NowOrNewer Üye Konu Sahibi Sofya-' Alıntı: konu başlıgını görünce heyecan yaptım bir an, intihar falan ediyim deme. Genişletmek için tıkla ... Yo ettimki gayette basarili oldum.
Sofya-' Alıntı: konu başlıgını görünce heyecan yaptım bir an, intihar falan ediyim deme. Genişletmek için tıkla ... Yo ettimki gayette basarili oldum.
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: ya gökçen güldürdün beni,ALLAH'TA seni güldürsün emii Genişletmek için tıkla ... amin.
rizENGİN' Alıntı: ya gökçen güldürdün beni,ALLAH'TA seni güldürsün emii Genişletmek için tıkla ... amin.
sublieutenant Üye Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldum her gece nedense...
Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldum her gece nedense...
zaza Üye NowOrNewer' Alıntı: Hacı sen yetkili bi abiye benziyosun. Bu biri bizi alınılıyınca mesaj gelmeli sistem kurulmazmı yazabilecek programcıyokmudur?Bide mesela konumuza cevap gelince ufak bi uyarı alabilsek çokmu zor hocam el ele versek başarırız gibime geliyo. Genişletmek için tıkla ... öyle bir sistem mevcut ama maxide yok ben bir sitede kullanıyordum bence güzel alıntı yapınca senin mesajı bildirim geliyordu...
NowOrNewer' Alıntı: Hacı sen yetkili bi abiye benziyosun. Bu biri bizi alınılıyınca mesaj gelmeli sistem kurulmazmı yazabilecek programcıyokmudur?Bide mesela konumuza cevap gelince ufak bi uyarı alabilsek çokmu zor hocam el ele versek başarırız gibime geliyo. Genişletmek için tıkla ... öyle bir sistem mevcut ama maxide yok ben bir sitede kullanıyordum bence güzel alıntı yapınca senin mesajı bildirim geliyordu...
karayel90 Üye NowOrNewer' Alıntı: Yo ettimki gayette basarili oldum. Genişletmek için tıkla ... Bide Bizmi denesek geri dönüş bileti varmı öteki taraftan
NowOrNewer' Alıntı: Yo ettimki gayette basarili oldum. Genişletmek için tıkla ... Bide Bizmi denesek geri dönüş bileti varmı öteki taraftan
NowOrNewer Üye Konu Sahibi karayel90' Alıntı: Bide Bizmi denesek geri dönüş bileti varmı öteki taraftan Genişletmek için tıkla ... Var ama birinin kalbinde sevgisiyle ışık yakması gerek.Ben kalbimdeki son ışıgı söndürüp sevgiden umudumu kestiğim için intihar etmiş oldum.
karayel90' Alıntı: Bide Bizmi denesek geri dönüş bileti varmı öteki taraftan Genişletmek için tıkla ... Var ama birinin kalbinde sevgisiyle ışık yakması gerek.Ben kalbimdeki son ışıgı söndürüp sevgiden umudumu kestiğim için intihar etmiş oldum.
Bluetoooth Üye gözleri gözlerinin gözlediği gözleri gözleseydı gözlerin ile gözleri göz göze gelirdi.