Sonunda Çıktı ( Re-Volt Classic v1.0.2 ) Ful Apk + Data biraz nostalji

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
vay be az oynamadık bunu okuldaki bilgisayarlarda:pro:

maddock

Üye
Teşekkürler....:yuru

LeqendSwat

Üye
Bunlarla büyüdük inş wonderda kasmaz hem 100mb çok da değil...

-Emre

-Emre

Üye
Kurdum bugün wonder 0 kasma :oke: o değil de bugun bir temizlik yapayım dedim telefonda 10 kadar sistem uygulaması dondurdum çok stabil calismaya başladı gayet hızlı anlayamadım bi anda değişti =)

sabricankan

Üye
hafıza yetmiyor diyen arkadaş normaldir kendisi bir bilgisayar oyunudur.galaxy w da denedim.10 numara kontroller bilgisayardan daha güzel.ama hep beni vuruyorlar ilk kupayı aldım ikinci çok zor...
Arkadaşım bilip bilmeden yorum yapmayalım.1.5 gb lık Fifa 2012, 1.2 Gb lık Gta vice cityi rahat oynuyorum fakat re volt oyunu sd karta atsanda veri olarak 90 mb telefondn alıyor en yüksek oyunlarda bile bu yokken 150 mb lık bir oyunda bu kadar fazla telefondan yer alması çok saçma.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bilip bilmeden yorum yapmayalım.1.5 gb lık Fifa 2012, 1.2 Gb lık Gta vice cityi rahat oynuyorum fakat re volt oyunu sd karta atsanda veri olarak 90 mb telefondn alıyor en yüksek oyunlarda bile bu yokken 150 mb lık bir oyunda bu kadar fazla telefondan yer alması çok saçma.

Arkadaşım tamam da biz ne yapalım yani şimdi oyunu biz yapmadık ya.Yeni gelen güncellemelerle belki düzeltirler.

sabricankan

Üye
Arkadaşım tamam da biz ne yapalım yani şimdi oyunu biz yapmadık ya.Yeni gelen güncellemelerle belki düzeltirler.

Tamam şampiyon sinirlenme bizde sabahtan beri bunu anlatıyoruz anlamana sevindim.

mesut568

Üye
Galaxy gio mukemmel calisiyor birde su hile kodlari calissa

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
linklerde sorun mu var?

By_torque

By_torque

Üye

90 mb dan feragat edemiyorsan yükleme kardeşim adam zorla satın mı aldırıyor.zorla telefonuna mı yüklüyor.

- - - Eklendi - - -

Kurdum bugün wonder 0 kasma :oke: o değil de bugun bir temizlik yapayım dedim telefonda 10 kadar sistem uygulaması dondurdum çok stabil calismaya başladı gayet hızlı anlayamadım bi anda değişti =)

kardeşim bu temizliği nasıl yaptın nasıl dondurdun benim wonder da ortalık biraz karıştı da ...

Atacan-

Atacan-

Üye
Oyunun yeni versiyon apksı 1.0.3 data dosyaları aynı

semihshin

Üye
Teşekkürler

0MG90

0MG90

Üye
Şoktayım ya Android'e geleceği aklımın ucundan geçmezdi çok teşekkürler denedikten sonra görüşümü bildireceğim. :oke:

Edit: HTC Desire C' de denedim kasma 0 çok güzel oynanıyor çok teşekkürler.

raven1111

raven1111

Üye
Android-Obb Klasörüne attım dediğiniz gibi sd dosyasını ancak telefon hafıza sorunu verdi Android klasoru telefon hafızasında mı yoksa sd kartta mı bir bilginiz var mı ?

LeqendSwat

Üye
0 kasma çok eğlenceli 42 tane araba sayısı da iyi...

Turan

Turan

Üye
Tesekkurler

LeqendSwat

Üye
Android-Obb Klasörüne attım dediğiniz gibi sd dosyasını ancak telefon hafıza sorunu verdi Android klasoru telefon hafızasında mı yoksa sd kartta mı bir bilginiz var mı ?
sd karta atacaksın...

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Ellerine sağlik asphalt 6 yi da paylaşabilirmisin ?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Oyunda tüm arabaları ve pistleri nasıl açabiliriz?

Üst Alt