Arkadaşım bilip bilmeden yorum yapmayalım.1.5 gb lık Fifa 2012, 1.2 Gb lık Gta vice cityi rahat oynuyorum fakat re volt oyunu sd karta atsanda veri olarak 90 mb telefondn alıyor en yüksek oyunlarda bile bu yokken 150 mb lık bir oyunda bu kadar fazla telefondan yer alması çok saçma.hafıza yetmiyor diyen arkadaş normaldir kendisi bir bilgisayar oyunudur.galaxy w da denedim.10 numara kontroller bilgisayardan daha güzel.ama hep beni vuruyorlar ilk kupayı aldım ikinci çok zor...
Arkadaşım bilip bilmeden yorum yapmayalım.1.5 gb lık Fifa 2012, 1.2 Gb lık Gta vice cityi rahat oynuyorum fakat re volt oyunu sd karta atsanda veri olarak 90 mb telefondn alıyor en yüksek oyunlarda bile bu yokken 150 mb lık bir oyunda bu kadar fazla telefondan yer alması çok saçma.
Arkadaşım tamam da biz ne yapalım yani şimdi oyunu biz yapmadık ya.Yeni gelen güncellemelerle belki düzeltirler.
Arkadaşım bilip bilmeden yorum yapmayalım.1.5 gb lık Fifa 2012, 1.2 Gb lık Gta vice cityi rahat oynuyorum fakat re volt oyunu sd karta atsanda veri olarak 90 mb telefondn alıyor en yüksek oyunlarda bile bu yokken 150 mb lık bir oyunda bu kadar fazla telefondan yer alması çok saçma.
Kurdum bugün wonder 0 kasmao değil de bugun bir temizlik yapayım dedim telefonda 10 kadar sistem uygulaması dondurdum çok stabil calismaya başladı gayet hızlı anlayamadım bi anda değişti =)
0 kasma çok eğlenceli 42 tane araba sayısı da iyi...Kurdum bugün wonder 0 kasmao değil de bugun bir temizlik yapayım dedim telefonda 10 kadar sistem uygulaması dondurdum çok stabil calismaya başladı gayet hızlı anlayamadım bi anda değişti =)
sd karta atacaksın...Android-Obb Klasörüne attım dediğiniz gibi sd dosyasını ancak telefon hafıza sorunu verdi Android klasoru telefon hafızasında mı yoksa sd kartta mı bir bilginiz var mı ?