Kardeşim GM Discovery telefonum dolayısıyla destekliyor. Apk SD hepsini indirdim SD yi doğru yere attım Android-Obb klasörüne. Ancak oyun simgesine tıklıyorum siyah bir ekran gelip tekrar beni menüye döndürüyor.
Kardeşim GM Discovery telefonum dolayısıyla destekliyor. Apk SD hepsini indirdim SD yi doğru yere attım Android-Obb klasörüne. Ancak oyun simgesine tıklıyorum siyah bir ekran gelip tekrar beni menüye döndürüyor.
bendede GMD var ve oyunu kurdum sorunsuz oynuyorum bikaç sil tekrar kur yaptıktan sonra çalıştı hatta asfalt 8 de aynı şekilde oldu ama sonunda 2 side çalısıyor
Kardeşim oncelikle paylasimin icin tesekkur ederim benim soyle bir sorum olacak nexus 10 kullanicisiyim oyunun rootsuz apksini indirdim kurdum acmadimmoyunu dedigin gibi zip dosyasi icindeki com klasorunu obbye kopyaladim fakat bende hala guncelleme hatasi veriyor ve oyun kapaniyor yardimci olur musun acaba ?
S2 KuLLanıyorum onceLErı oynuyodum oyunu ama bıraz zor ÇaLıstırmısdım yenı Rom atınca nası ayarLadıqımı unuttum Tam bıLqısı oLan Varmı Sd dosyasını data ya atıyorum ama qınede download faıled dıyo nası yaparız bıLen varsa Yardımcı oLabıLırmı SayqıLar....