Sonunda c7mi öldürdüm :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda c7mi öldürdüm :D
bugün flash atarken kablo bağlantısı gitti ve tel şuan açılmıyor phoeniex ile teli canlandırayım diyorum ama refurbis kısmına gelince oradaki dead phone usb flashing btonuna tıklanmıyor nasıl yapabilirim bunu acaba

devil____boy

Üye
bununla ilgili konu vardı sanırım :hmmm kablo bağlantısı nasıl gitti bize de ders olsun diye soruyorum

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
bununla ilgili konu vardı sanırım :hmmm kablo bağlantısı nasıl gitti bize de ders olsun diye soruyorum
konuyu bulamadım heyecanla direk buraya açtım kusura bakmayın. valla ilk flashım değildi diğerleri gibi normal seyrinde gidiyodum birden warning gibi bişe dedi kablo takılı olduğu halde teli görmedi ve gitti :D

devil____boy

Üye
bir keresinde bende hata aldım donmuştu sanrım tel bataryayı sokun sonra tekrar çalıştırın tarzında adım adım yazılar geldi onları uyguladım telefon açıldı sorunsuz ama baya heyecanlı olmuştu çöktü derken nokia yazısını görünce çok mutlu olmuştum :kop:umarım en kısa zamanda düzelir

TheMadness

TheMadness

Üye
konuyu bulamadım heyecanla direk buraya açtım kusura bakmayın. valla ilk flashım değildi diğerleri gibi normal seyrinde gidiyodum birden warning gibi bişe dedi kablo takılı olduğu halde teli görmedi ve gitti :D
Fatih, Phoenix'in verdiği açıklamayı takip et bulursun :oke:

hzl0106

Üye
aynen :alkis

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Kardeş Manage Connections'a Gir oradan USB yi Kaldır Ve Sadece No Connection Kalsın Ve Flash'a Başla ;) Eğer Phoenix 2010 Kullanıyorsan Yukarıda Bağlantı Tipini Direk No Connection Yap Ve Başla ;)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
sourun çözüldü :D @hizan abi gene yetişti imdadıma :D yeni 025 sürümü yüklemek gerekliymiş

TheMadness

TheMadness

Üye
hangi sürümü yüklerken öldü ki telefon :?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
bende hackli özel sürüm vardı 024. üzerine 800 kblik yeni güncellemeyi yaptım baktım güzel olmadı tekrar aynı özel sürümmü yükliyim derken olmadı yeni yüklemek gerekiyomuş eskiye dönüş olmuyomuş

TheMadness

TheMadness

Üye
downgrade öyle olmaz. Scandinavia ile downgrade yapacaksın.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
türkçe konuşsan :ehe

karasahinemre

Üye
quality servera gircen 11.5 ya da 11.7 ile flashlayacaksın teli

TheMadness

TheMadness

Üye
türkçe konuşsan :ehe
Öyle eski sürüme dönemezsin. İlk önce Quality assurance serverından 11.5 Scandinavia Dg sürümünü indir. Pr1 ile nostalji yaşa. Sonra Annaya yükselt. Hackli sürüme.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapmadım ama oldu bi şekilde :D

TheMadness

TheMadness

Üye
:D özel sürüme geçmek istiyorsan böyle.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
onca muhabbetimiz oldu niye baştan söylemedin ki :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
sorsaydın :ehe:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
bidahakine sorcam :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 için Scandinavia yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt