sonunda buldum, PULSAR BY PİZERO !!!

Sponsorlu Bağlantılar

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
Afiyet olsun :D

mehmet2112

mehmet2112

Üye
Eline sağlık...:oke:

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Mükemmelsin! e51'imde çok güzel gözüküyo :)

kumandan45

Üye
premium istiyor rapid enteresan bir durum :S

Tekyön

Tekyön

Üye
arkadaşlar hoşgörün bişey soracağım.. Bu N73e olur mu?

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
linki yeniledim dostum tekrar dene istersen...

--------------- Ekleme ---------------

valla e51'de çalışmış bence n73'de de çalışır dene dostum denemekten bişi olmaz dimi:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Linklerin hepsi hatalı ve ölü indiremedım fakat iconlar orginal degısme yok touch icon lazımdı bize ama mahalesef arkadasım olmamıs aynı temayı ben bile yaparım saygılar herkeze genede elıne saglık senın emeğin onemli kardesım by

AHeNis

AHeNis

Üye
N73 te çalışıyor yanlız ROODSİGN setifikalamak gerek yoksa açılmıyor..!!! suan kullanıyorum yanlız demo bakalım eline sağlık kardeş..

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
Linklerde sorun yok dostum

Ayrıca tema demo değil dostum demo yazıyor ama değil bu temanın demo versiyonunun heryerinde demo yazıyor ve bu kadar görsel değil tema sürüm için rahat olsun

Bu arada ELEKTRONIC kardeşim tema istek bölümünde n85 orijinal kesik temaları istemişsin isteğini yerine getirdim konuya bir gözat istersen

iconlarda benim hatam değil tema böyle o resimde görülen zaten 5800xm'in orijinal iconları temanın orijinalinde iconlar değişmiyor

yzgt

Üye
ellerıne saglık harbıden mayak bısey

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle, sırıta sırıta, kahkahalar atarak kullan dostum :D

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
bunu cok mu aradın..:D istek konu acsaydın koyardık :):):):)

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
Madem ''BENDEN ÖNCE'' bu temaya sahiptiniz de koysaydınız foruma da şuana kadar 850 küsür kişi indirip ve 31 mesaj yazılsaydı ya. Bu temayı Türkiye de ilk kez benim aracılığımla maxicep yayınladı sahteleri geziyor ortalıkta ama bu orjinal ve versiyonu

olivetti

olivetti

Üye
pizero tema=kalite :D

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan dostum :D

vasvi

Üye
3 ay önce kullandım

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
bu tema o kadar eski değil arkadaşım pizero daha henüz yaklaşık 1 ay kadar önce kendi anasayfası ve ovi de satışa çıkardı

psikolaz

psikolaz

Üye
teşekkürler ben temayı kurdum ancak simgeler değişmedi görünüm değişti sadece

mixmen

Üye
eline saglık

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın dostlar fakat iconlar değişmiyor o görmüş olduğunuz iconlar zten 5800 xm'in orijinal ikonları diğerinde de zten n85'in iconları var temanın orijinali bu yani iconlar değişmiyor...

Üst Alt