Sonunda Buda Oldu Şok Adamı Yutan Yılan

Sponsorlu Bağlantılar

slayer

Üye
hep biz öldürüyoz.. Bide onlar öldürsün deilmi Afiyet olsun canım...

barabelli

barabelli

Üye
bu ne yaa bole cok deısık ama bunlar fıl bıle yıyor

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Mar 9 2006, 09&#58;24 PM) [post=293783]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu ne yaa bole cok deısık ama bunlar fıl bıle yıyor
[/b][/quote]
biraz fazla abartmadın mı..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
işte yılan budur beeeee
emegibne saglık

VoLo

VoLo

Üye
abi bu ne yaw.midem kalktı valla :S

POWER

POWER

Üye
gelde kafayı yeme şimdi yaw midem kalktı yaa

Exclima

Exclima

Üye
OLAMAZ&#33;&#33; iğrenç bir görüntü...
yaw yılan nasıl öyle derisini büyütüp de(yani vücut hacmini) o insanı yiyebilmiş&#33;
bana bunu gösterseler valla inanmam arkadaşlar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İlk sayfaya bakmadım BAKAMADIM.. Çünkü bakarsam bayılabilirim pc başında yılan korkusu varda bende..

ibonline

ibonline

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Haberci

Haberci

Üye
Ya arkadaşlar bu tamamen fotomontaj bunu anlamanın tek yolu ise fotoğrafa bakmak yeterli.Sanırım siz miğdemiz bulanır diye Fotoğrafa bakmadınız sadece yazıları okuyup öyle yorum yaptınız
Bi kere yılanların kendi hacimlerinden kat kat büyüklüğündeki canlıları yuttuğunu biliyoruz ama böyle Kalıp gibi de yutmuyor .Lütfen fotoğrafa bakar mısınız? Adam hala uyuyor gibi Yani hiçbirşey olmamış sanki o nu yılan yutmamış gibi
Yılanlar avlarını nasıl yutarlar? Sindirerek yani vakumlayarak ve ezerek.Peki adamın herhangi bi yerinde ezik vs görebiliyor musunuz? yoo ben şahsen göremedim.Yılan tarafından yutulmuş nesnelerin tamamen ezilerek vakumlanarak yutulduğundan yola çıkarsak adamın hamur gibi olması ve tamamen bir et yığını halinde olması gerekmez mi idi? Tamamen bir fotomontaj

hidayet

hidayet

Üye
bencede fotomontaj adam o şekil çıksa yaşamını bile sürdürürdü

hegoat

Üye
bunda fotomontajlık ya da hayret edilecek bir durum yok, yok hamur olurmuş yok yok adam nasıl farketmemiş. adam farkettiğinde zaten yılan onu sarmaya başlamıştır ve kurtulması milyonda bir. bu tür yılanlar avlarını sıkarak öldürür, bütün halinde yutar ve yuttuğu avın büyüklüğüne göre sindirimi aylarca sürebilir. sindirimde her taraftan aynı anda başlamaz, ilk yuttuğu taraftan başlar ve yavaş yavaş ilerler. adam zaten kısa süre içinde olmadığı farkedilmiş ve bulunmuş, yani daha sindirim henüz yeni başlamışken. muhtemelen adamın kafa tarafı mideye yeni girmiştir ve o tarafta sindirim başlamıştır. kara fotoları olsdaydı siz o zaman görün görüntüyü. bi foto görmüştüm ayı adamı parçalamış ve bacaklarını yemişti. çok iğrençti. bu onun yanında aile fotoğrafı gibi kalır.

gknky

gknky

Üye
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsn . ... .

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Mar 21 2006, 12&#58;07 PM) [post=301898]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<strike>allah rahmet eylesin mekanı cennet olsn . ... .</strike>
[/b][/quote]

Adamı mezara koydun yaw..

Bence yalan + çok saçma

seyfofen

seyfofen

Üye
enteresan ve korkunç..

jöly

Üye
ayyy iğrenç

srs