nanotex
Üye
Hemen bükülüyor yahuHayırlı olsun. Kazasız belasız sorunsuz kullanırsın inşAllah

Hemen bükülüyor yahuHayırlı olsun. Kazasız belasız sorunsuz kullanırsın inşAllah

Hemen bükülüyor yahu![]()

güzel olmuş sen 20 tane yap her birini 50 tl den satışa çıkar en sonunda gerçeğini alırsın![]()
"20 ürün * 50TL - masraf + X = Lumia 920" denklemindeki X değeri ve satış başı kar oranını bulunuz. Süre 3 dk, fiyatlar Turkcell fiyatlarına göre değerlendirilecektir. Başarılar.

sanada hayırlısı olsunSonunda ben de kavuştum
Az önce Ankamall'deki Nokia Shop'a uğradım.
Sarı renk kalmamış. Daha doğrusu hiç gelmemiş o derece
Beyaz meleği kutudan çıkarttılar, hayır diyemedim.
Yeni eve geldim, birazdan kurcalamaya başlayacağım...
Aslında biraz bekleyip piyasaya yayılınca 100-150 TL daha ucuza alacaktım.
Ama baktım hiçbir yere gelecek gibi değil, üstelik 2 ay boyunca Turkcell satacakmış sanırım. Sabah lansman yapılırken öyle demişlerdi. Ben de daha fazla beklemeyeyim dedim.
Yarısı peşin yarısı taksitle 1649 TL'ye aldım.
İzlenimlerimi önümüzdeki günlerde paylaşacağım
Şimdilik bir hafta Lumia 920 kampına giriyorum, beni bir süre göremeyebilirsiniz![]()
ne iştir anlamadım herkes kafasındaki renkten farklı bir renk alıyor 
sanada hayırlısı olsunne iştir anlamadım herkes kafasındaki renkten farklı bir renk alıyor
![]()
ahh ahh
Eee ne yapalım kapış kapış gidiyor.
O yüzden umduğumuzu değil bulduğumuzu...
Her rengi güzel.
Telefonun ekranı çok canlı...
Hızı ve dokunmatiği iyi...
Sonunda ben de kavuştum
Az önce Ankamall'deki Nokia Shop'a uğradım.
Sarı renk kalmamış. Daha doğrusu hiç gelmemiş o derece
Beyaz meleği kutudan çıkarttılar, hayır diyemedim.
Yeni eve geldim, birazdan kurcalamaya başlayacağım...
Aslında biraz bekleyip piyasaya yayılınca 100-150 TL daha ucuza alacaktım.
Ama baktım hiçbir yere gelecek gibi değil, üstelik 2 ay boyunca Turkcell satacakmış sanırım. Sabah lansman yapılırken öyle demişlerdi. Ben de daha fazla beklemeyeyim dedim.
Yarısı peşin yarısı taksitle 1649 TL'ye aldım.
İzlenimlerimi önümüzdeki günlerde paylaşacağım
Şimdilik bir hafta Lumia 920 kampına giriyorum, beni bir süre göremeyebilirsiniz![]()

Aaah nerde nokia da öyle bonkörlükKardeş bu resmi görünce üzüldüm bu ne aşktır ne kadar uğraşmışsın yle nokia nın yerinde olsam sana bi lumia hediye ederdim yaw![]()

Şu kılıf da fena değil gibi
Ama da iyisi çıkarsa diye biraz daha bekleyeyim.